BIST 10.269
DOLAR 32,28
EURO 34,83
ALTIN 2.433,82
HABER /  GÜNCEL

Kocaman derbi için ne dedi?

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, 4-2 kazandıkları maç sonrası çarşama günü oynayacakları derbi için açıklama yaptı.

Abone ol

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Ankaragücü'nü 4-2 mağlup eden Fenerbahçe'nin teknik direktörü Aykut Kocaman, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Skora rağmen sahadaki futbolu nasıl bulduğu sorulan Kocaman, "Her zaman galibiyet galibiyettir, en önemli şey galip gelmektir. Kazandığımız Eskişehirspor, Gaziantepspor gibi maçlar takım olarak daha iyi oynadığımız maçlardı. Bugün de kazanmak her hafta olduğu gibi çok önemliydi. Play-off var biliyoruz. Ama oraya ne kadar puanla gideceğimiz, hem moral hem puan anlamında önem taşıyor. Antrenör olarak bakarsak ise, ilk yarıda her türlü varyasyonu yapan, daha derli toplu oynayan bir takım vardı ve sonuç 1-1 bitti. İkinci yarı ise, Ankaragücü dağınıklığımızdan faydalanmak isterken, onlar bastırırken golü bulduk. Daha dağınık oynadığımız ikinci yarının sonucu ise 3-1. Bugün futbol bizim yanımızdaydı. Son haftaların ardından böyle gollü bir skor olması da önemliydi" diye konuştu.

Tecrübeli teknik adam, çarşamba günü oynanacak Galatasaray maç ile ilgili sorulan soruya ise, "Maç haftası başlar başlamaz Galatasaray maçı zihinlere giriyor. Bizde olduğu gibi ezeli rakibimizin de aklına giriyor. Ben bugün maçı izlerken bunu hissettim. Tabii ki maçın sonunda göreceğiz ama temel düşüncemiz en yakın takipçimizle aramızdaki puan farkı açmak. Ancak deplasmandan yenilmeden ayrılmak da en az beraberlik kadar önemli. Bununla beraber önce kazanmak için ne yapmalıyız diye düşüneceğiz, sonra yenilmemek için." diyerek cevap verdi