BIST 9.978
DOLAR 32,40
EURO 34,82
ALTIN 2.434,93
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Kocaeli'nin tercihi Ballıkayalar

Kocaeli il sınırlarında yer alan Ballıkayalar bölgesi, belediye başkanı Karaosmonoğlu da dahil tüm Kocaeli'nin vazgeçilmezi oldu.

Abone ol

Başkan Karaosmanoğlu ile yürüyüş tutkunları, eşsiz doğal güzelliklere sahip Ballıkayalar’da yürüdü

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze’de bulunan Ballıkayalar Tabiat Parkı’nda yürüdü. Kocaeli’nin tüm doğal güzelliklerini içinde barındıran Ballıkayalar’daki yürüyüş, sağanak yağmur nedeniyle dar bir alanda gerçekleştirilebildi. Başkan Karaosmanoğlu ile yürüyüşe katılanlar, Ballıkayalar’ın eşsiz güzelliklerine bir kez daha hayran kaldı.

Sağanak altında yürüdüler

Trekking ve dağcılık sporunun adreslerinden birisi sayılan Gebze’deki Ballıkayalar Tabiat Parkı, Başkan Karaosmanoğlu ile yürüyüş tutkunlarına ev sahipliği yaptı. Sağanak yağmur nedeniyle dar bir alanda gerçekleştirilebilen yürüyüş programında Başkan Karaosmanoğlu’na Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ile Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman da eşlik etti. Isınma hareketleriyle başlayan yürüyüşte, Başkan Karaosmanoğlu ile beraberindekiler, büyük bir debiyle akan derenin yanında bir süre yol aldı. Yürüyüşe katılanlar, sağanak yağmur nedeniyle kısa bir mesafede gerçekleşen etkinlikte, Ballıkayalar’ın eşsiz doğasına bir kez daha hayran kaldıklarını dile getirdi.