BIST 10.320
DOLAR 32,22
EURO 35,11
ALTIN 2.466,89
HABER /  DÜNYA

Kocaeli Üniversitesi’nde final boykotu

Kocaeli Üniversitesi’nde bir grup öğrenci, son günlerde yaşanan olaylardan dolayı final sınavlarının ertelenmesi için boykot başlattı. Sınav...

Abone ol

Kocaeli Üniversitesi’nde bir grup öğrenci, son günlerde yaşanan olaylardan dolayı final sınavlarının ertelenmesi için boykot başlattı. Sınavların ertelenmesi için rektörlüğe yürüyen öğrencilere rektörlükten olumsuz yanıt geldi.
Bir grup Kocaeli Üniversitesi öğrencisi, yaşanan olaylar sonrası üniversitenin final sınavlarının ertelenmesi ya da sınavlara giren öğrencilere mazeret sınavı hakkı tanınması için boykot başlattı. Dün olduğu gibi bu gün de boykot için sosyal tesislerde toplanan öğrenciler, slogan atarak rektörlük binasına yürüdü. Konu nedeniyle üniversitenin özel güvenlik personeli rektörlük önünde geniş güvenlik önlemleri aldı. Rektörlük önünde slogan atan öğrenciler, rektörle görüşmek istedi. Bunun üzerine öğrencilerin içinden bir grup rektör yardımcısı Hasret Çomak ile görüşmek üzere rektörlüğe alındı. Görüşme sonrası dışarı çıkan temsilciler, Çomak’tan sınavların ertelenmesi konusunda olumsuz yanıt aldıklarını ifade etti. Öğrencilerin sınav ertelenene kadar boykota devam edecekleri öğrenildi.
(İHA)