BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Koca dayağından kaçmak için 2. kattan atladı!

Şanlıurfa'da kocası tarafından darp edilen kadın 2 katlı evin balkonundan atlayarak kaçtı. Kadının savcılığa giderek şikayetçi olduğu dayakçı koca 6 aylık bebeğini kaçırıp eşine göstermiyor.

Abone ol

ŞANLIURFA'da kocası tarafından darp edilen kadın 2 katlı evin balkonundan atlayarak kaçtı.

Kocasından, eski eşinden olan çocuklarına bakması için şiddet gördüğünü iddia eden kadın, adliyeye giderek kocasından şikayetçi oldu.

"6 AYLIK BEBEĞİM O BAĞIRINCA KORKUDAN HAVALE GEÇİRDİ"

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesine bağlı Direkli Mahallesi'nde ikamet eden Türkan P., 5 yıllık evli olduğu kocası Mustafa P.'den sürekli şiddet gördüğü için evden kaçtığını ancak geride kalan 6 aylık bebeğinin kocası tarafından kaçırıldığını savundu. Türkan P., "Kocamdan sürekli dayak yiyorum beni dövüyor, tehdit ediyor, 6 aylık bebeğimi kaçırmış, beni dövdü, ben kendimi ikinci kattan aşağıya attım. Vücudum şimdi yara içinde, çocuğum, onun bağırma sesinden korkarak havale geçirdi." dedi.

"ÇOCUĞUMU EMZİRİRKEN DAHİ DÖVÜYOR"

Çocuğunu emzirdiği anlarda dahi koca dayağına maruz kaldığını söyleyen Türkan P., "Çocuğu emziriyorum benim başıma vuruyor, kan burnumdan patlıyor. Benim darp raporum var, Bağlarbaşı Karakolu'na vermişim. Benim vücudumda yara izleri var, bıçak izleri var şimdi. Yüzüme vura vura ben dengesiz olmuştum, gece kaçarken aklımı kaybetmiş gibiydim, nereye gittiğimi bilmiyordum. Yerimde oturdum ağladım, şeytana lanet getirdim.

"ZORLA EVE GÖTÜRÜYOR BİR DE İFTİRA ATIYOR"

Adam çok iftiracıdır. Büyüklerim beni ondan kurtarsınlar. 5 yıl oldu evliyiz. Ben boşanma açıyorum, bu adam aracı kaldırıyor, ricacı kaldırıyor evine gel, hanımsın, ağlıyor üstümde ben de öfke kalmıyor, beni eve götürüyor, bana diyor senin avukatın sana böyle böyle mi yaptı? Bana iftiralar atıyor. Beni yine dövüyor benden intikam alıyor. Ben korkuyorum bir yere gidemiyorum bir şey yapamıyorum." diye konuştu.

"ÇOCUĞUM BENSİZ ÖLÜR"

Eşinin kendinden çocuğunu kaçırdığını iddia eden Türkan P., şöyle devam etti: "Küçük çocuğum İsmail'i onun elinde bıraktım, en son çocuk korkmuş havale geçirmiş, bensiz çocuğu doktorlara götürmüş, çocuğumu kaçırdı, karakol çocuğu ona verdi. Bana iftiralar atmış, kötü kadındır diye iftira atmış su vermiyormuşum çocuğuma, çok iftiracı bir adamdır. Ben dedim çocuğumu emzireyim, ben şikayetçi olmuşum, mahkeme gerçekleşene kadar bu çocuk 6 aylıktır, ölür. Ben bebeğimi emzireyim ölmesin. Ben kendi sütümü veriyorum ona, çocuğumu biberona alıştırmış onun bunun eline veriyor çocuğu, deli gibi olmuş.

"BENİ ARAYIP ÇOCUĞU AĞLATIYOR, SESİNİ BANA DİNLETİYOR"

Bizi aradı çocuğu dürtüyor ağlatıyor, bize telefonda sesini dinletiyor. Biz de insan gibi cevap verdik ona. Çocuğum helak olmuş 4-5 gündür o çocuk öyle ağlıyor. Ben o çocuğun ağlamasını duydum telefonu attım içim yanıyor. Ben 10 gündür ağlıyorum kupkuru oldum. 4-5 gündür ben yemek yiyemiyorum, bir şey içemiyorum. Ben acı çekiyorum, 6 aylık bebeğimi götürmüş. Ben o adamdan davacıyım, ben büyüklerimden yardım istiyorum."