BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Klasik sucuk ekmek ziyafeti

İstanbul Klasik Otomobilciler Derneği üyeleri, sucuk ekmek festivalinde, yarım asrı devirmiş otomobilleriyle bir araya gelecek.

Abone ol

“Hız değil,Haz için” sloganıyla,klasik otomobilleri günümüz koşullarında yaşatarak geleceğe taşımayı hedefleyen İstanbul Klasik Otomobilciler Derneği üyeleri,gelenekselleştirdikleri sucuk ekmek festivalinde,yarım asrı devirmiş otomobilleriyle bir araya gelerek yaza merhaba diyecekler.

120 Klasik Otomobilin sergilendiği Mehmet Arsay Klasik Otomobil Müzesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşecek olan sucuk ekmek festivaline, İstanbul Klasik Otomobilciler Derneği üyesi yaklaşık 100 klasik otomobil sahibi katılacak. Klasik otomobilleriyle festivale katılacak İKOD üyeleri, aynı zamanda Mehmet Arsay Klasik Otomobil Müzesinde sergilenen klasik araçları bir kez daha ziyaret edebilme şansını bulacaklar. Günümüz teknolojilerinden çok uzak olmalarına rağmen hala estetik, sürat ve konforlarını bünyelerinde barındırmalarından dolayı yıllara adeta meydan okuyan ve sahiplerinin vazgeçemediği özellikle 1950’li ve 1960’lı yıllara ait Cadillac, Pontiac, Chevrolet, Buick, Plymouth, Ford gibi markaların nadide örnekleri, geçmişteki günlerin anılarını tazelercesine bir arada olacaklar.

Sucuk Ekmek Festivaline katılacak İstanbul Klasik Otomobilciler Derneği üyeleri, aileleri ve klasik otomobilleriyle birlikte,nostaljik Rock’n Roll melodileri eşliğinde renkli bir hafta sonu tatili geçirecekler.