BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  GÜNCEL

Kızının ölümünü seyretti!

Annesi kafasını bir kaldırdı ki 3 yaşındaki kızı balkon demirinden sarkıyordu. Bir iki saniye sonra ise yaşananlar korkunçtu...

Abone ol

Osmaniye'de Akyar Caddesi üzerindeki bir apartmanın 8. katında oturan 2 çocuk annesi Hatice Konur, bakkala gitmek üzere evden ayrıldı. Evde yalnız kalan iki kardeşten 3 yaşındaki Hilal, balkona çıktı. Anne Hatice Konur (26) bakkaldan dönerken, evine doğru bakınca küçük kızını balkonda asılı vaziyette gördü.

ANNE BAYGINLIK GEÇİRDİ

1-2 saniye sonrada küçük kız 20 metreden beton zemine çakıldı. Kızının birden önüne düşmesi ile şoka giren anne baygınlık geçirdi. Çevrede bulunanların olayı haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekibi ilk müdahaleyi yaptığı anneyi ambulansa alarak anneye müdahale etti.

HİLALİM BENİ BIRAKMA

Ekipler küçük kızın cesedinin üzerine gazete kağıdı serdi. Yerde üzeri örtülü kızının cesedini gören baba da sinir krizleri geçirdi. Baba Hasan Konur, uzun süre cesedin yanından ayrılamadı ve "Hilal'im canım kızım, bizi bırakma" diye gözyaşları içinde feryat etti. Bu arada, bazı vatandaşlar da savcının incelemesi için küçük kızın cesedinin uzun süre yerde bırakılmasına tepki gösterdiler. Küçük kızın cesedinin otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildiği, olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

TEMİZLİK İŞÇİSİ ŞOKA GİRDİ

Küçük Hilal'in düşüşüne şahit olan Adil Can küçük kızın düşüşünün gözlerinin önünden hiç gitmediğini söyledi. Can, "Apartmanın karşı tarafına geldiğimde yanımdaki bayanın yukarı doğru bakarak 'Kızımı kurtarın' diye bağırdığını duydum. Ben de kafamı apartmanın üst katına doğru kaldırdığımda küçük bir çocuğun balkon demirinden tutunarak aşağıya doğru sallandığını gördüm. Ne yapacağımı şaşırdım. O yöne doğru koşmak istedim. Fakat 2-3 saniye sonra çocuk aşağıya düştü. Kendimden geçmişim. Çok üzgünüm" dedi.