BIST 10.644
DOLAR 32,23
EURO 35,10
ALTIN 2.526,45
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Kızılcahamam'da engelli duyarlılığı

10-16 Mayıs Dünya Sakatlar Haftası nedeniyle, Belediye Başkanı Coşkun ÜNAL engellilerer ve ailelerine Ab-ı Hayat Otelde akşam yemeği verdi.

Abone ol

10-16 Mayıs Dünya Sakatlar Haftası nedeniyle, Belediye Başkanı Coşkun ÜNAL, Bedensel Engelliler Derneğini, Engelli Aileleri Koruma Derneğini, Kalbim Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezini, Yeşil Kızılcahamam Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezini ve Kızılcahamam Özel Eğitim ve İş Merkezi bünyesindeki sakat çocuklarımıza ve ailelerine Ab-ı Hayat Otelde akşam yemeği verdi.

Başkan ÜNAL, " Herkes yarının birer özürlü adayı " ama herşeyden önce insan sözleriyle konuşmasına başladı. Ardından ilçemizde yaşayan özürlü ve sakat kardeşlerimiz ve vatandaşlarımızın rahat bir ortamda yaşamaları ve bu rahat yaşam için ne gerekiyorsa yapacaklarını dile getirdi. Başkan Coşkun ÜNAL geceye katılım gösteren bütün Özürlü kardeşlerimize ve ailelere teşekkür etti.

Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Yusuf ŞENGÜL'e, Engelli Aileleri Koruma Derneği Kızılcahamam Şube Başkanı Yusuf Ziya ERTÜRK'e, Kalbim Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kurum Müdürü Betül DALDAL'a, Yeşil Kızılcahamam Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kurum Müdürü Hüsne BULUT'a ve Kızılcahamam Özel Eğitim ve İş Merkezi Müdürü Recai ESEN hocamıza günün anısına birer plaket verdi.