BIST 10.320
DOLAR 32,23
EURO 35,15
ALTIN 2.469,65
HABER /  GÜNCEL

Kızı görüşmek istemeyince kendini yaktı

İzmir'deki barınma evine yerleşen kızını görmek için Elazığ'dan gelen, kızı görüşmek istemeyince benzin dökerek kendini yakan baba ağır yaralandı.

Abone ol

İzmir'deki barınma evine yerleşen kızını görmek için Elazığ'dan gelen, kızı görüşmek istemeyince benzin dökerek kendini yakan baba ağır yaralandı.

Eve geç geldiği için dövdüğü gerekçesiyle kendisinden kaçarak İzmir'deki barınma evine yerleşen kızını görmek için Elazığ'dan gelen, kızı görüşmek istemeyince benzin dökerek kendini yakan baba ağır yaralandı.

Alınan bilgiye göre, yaklaşık bir hafta önce Elazığ'dan gelen, İzmir'deki Buca Belediyesi Geçici Barınma Merkezi'ne başvuran Derya Sekman (20), babasının eve geç geldiği için kendisini dövdüğünü, bu nedenle merkezde kalmak istediğini belirtti. Başvurusu kabul edilen Sekman, barınma evine yerleşti.

Elazığ'da çay bahçesi işlettiği bildirilen Musa Sekman (48), dün akşam barınma merkezine gitti. Kızının görüşmeyi kabul etmemesi üzerine geceyi İzmir'deki kuzeninin evinde geçiren Sekman, sabah kızıyla görüşmek için yeniden barınma merkezine gitti. Derya Sekman'ın merkez yöneticilerine babasıyla görüşmek istemediğini söylemesi üzerine, Musa Sekman, merkezin bahçesinde üzerine benzin döküp kendini ateşe verdi.

Barınma merkezindeki görevlilerin yangın söndürme tüpüyle yaptığı müdahalenin ardından Sekman, Yenişehir Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Musa Sekman'ın vücudunun büyük kısmında yanıklar bulunduğu, durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Buca Belediyesi Geçici Barınma Merkezi yetkilileri ile Derya Sekman, gazetecilere açıklama yapmak istemediklerini belirtti.

BABASINI DEMİRLE DÖVDÜ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKAYIN

[PAGE]

Samsun’da, boşanan annesiyle kavga ettiği sırada babası İlyas A.’nın (42) başına süpürgenin demir sapıyla vuran Neslihan A. (40), 2 bin TL para cezasına çarptırıldı.

Eski eşini tehdit eden baba İlyas 10 ay, kavgaya karışan kayınbiraderi Ümit A. da 2 yıl 2 ay 20 gün hapis cezasına çarptırıldı. Cezalar ertelendi.

ÜÇ YILDIR ERKEKLİĞİNİ İSPAT ETMEYE ÇALIŞIYOR

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Antalya'nın Alanya İlçesinde, altı ay evli kaldıktan sonra eşi tarafından 'erkek olmadığı' iddia edilerek boşanma davası açılan ve nafaka istenen genç adam, üç yıldır erkek olduğunu ispat etmeye çalışıyor.

Antalya'da, 2007 yılında F.K. ile evlenen turizmci Bahaddin K. (33), altı ay evli kaldıktan sonra ayrılma kararı aldı. Babasının evine giden F.K. da 2008 yılı Kasım ayında eşi Bahaddin K'nın erkek olmadığını, evli olmasına rağmen halen bakire olduğunu iddia ederek Alanya 2. Asliye Mahkemesi'ne başvurdu. Mahkemeye çıkan Bahaddin K. duyduğu iddialar karşısında ne yapacağını şaşırdı.

Mahkeme tarafından Antalya Eğitim Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen Bahaddin K., daha sonra Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Üroloji Anadilim Dalı'na sevk edildi.

ERKEKLİĞİ YOK İDDİASI
Üç yıl önce eşinin kendisinin erkek olmadığını ileri sürerek boşanma davası açtığını belirten Bahaddin K., şöyle konuştu: "Eşimden ayrılmak için mahkemeye başvurdum. O benden nafaka almak için 'Erkekliği yok. Ben kız oğlan kızım' dedi. Ben de adli rapor istedim. Adli raporda yüzde '12' esnek kızlık zarı çıktı. Esnek kızlık zarı normal bir ilişkiyle bozulmayan bir şey."

PSİKOLOJİM BOZULDU
Erkekliğini ispatlayabilmek için Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Tıp Fakültesi Üroloji Bölümü'nde muayene olduğunu ve pekçok test yapıldığını anlatan Bahaddin K., şunları söyledi: "CIS testi yapıldı ancak Semi-Rejene diye yazı yazdılar. Bir profesör tarafından 'penil doppler usg' kontrolünden geçirilmem gerektiğini söylediler. Birkaç gün sonra hastaneye tekrar gittiğimde CIS testi için başka bir bölüme gönderdiler. Oysa bir hafta önce CIS yapılmıştı ve morluk var. Ben de kabul etmedim. Penil doppler usg
ile bakılması için CIS testinin yapılması gerekiyormuş. Ben bunu kabul etmeyince penil doppler usg'yi kabul etmedi diye yazdılar. Üç yıldır sonuç alamadığım için son çare olarak Başbakanlık İletişim Merkezi'ne başvurdum ve beni birkaç gün önce çağırdılar ve daha önce ellerinde olmadığını söyledikleri farklı bir cihazla kontrol edileceğini söylediler ancak bu cihaz ile yapılacak kontrolü mahkemenin kabul etmeyeceğini düşündüm ve yaptırmadım."

İLAÇ KULLANIYORUM
Bahaddin K., üç yıldır psikolojisinin bozulduğunu, ilaç kullandığını söyleyerek, "Artık muayene bile olamıyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum. 5 Nisan'da mahkemem var ama benim elimde hâla mahkemeye sunacak rapor yok" dedi.