BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,12
ALTIN 2.302,73
HABER /  GÜNCEL

Kız öğrenci yurdurda drone'lu tacizci!

İstanbul'da kullandığı drone hava aracıyla kız öğrenci yurdunu izleyen Muhammed Ali E. çalıştığı büfede yakalandı.

Abone ol

Atatürk Öğrenci Yurdu'nun pencerelerinden "drone" olarak bilinen insansız hava aracıyla çekim yaptığı iddia edilen şüpheli gözaltına alındı.

Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kız öğrencilerin kaldığı Atatürk Öğrenci Yurdu'nun pencerelerinden insansız hava aracı ile çekim yapılması olayına ilişkin çalışma başlattı.

İNSANSIZ HAVA ARACI ELE GEÇİRİLDİ

Polis ekipleri, insansız hava aracını kullanan kişinin, Eski Londra Asfaltı'nda bir büfede çalışan Muhammed Ali E. (29) olduğunu tespit etti. Gözaltına alınan şüphelinin evinde yapılan aramada, insansız hava aracı da ele geçirildi.



"KIZLAR EL SALLAYINCA..."

Muhammed Ali E. ilk ifadesinde, insansız hava aracını hobi amaçlı kullandığını, öğrenci yurdu yakınında havadan çekim yaparken kız öğrencilerin el sallaması üzerine yurdun pencerelerine doğru yaklaştırdığını, kötü bir amacının olmadığını ve kayıt yapmadığını iddia etti.

Şüpheliye ait insansız hava aracının Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne teslim edildiği, öğrenci yurdundaki odalardan herhangi bir kayıt olup olmadığının inceleneceği bildirildi.

Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde işlemleri tamamlanan Muhammed Ali E, Bakırköy Adliyesi'ne sevk edildi.