BIST 10.046
DOLAR 32,43
EURO 34,59
ALTIN 2.384,11
HABER /  GÜNCEL

Kız kaçıran kocasını arıyor!

4 aylık bebeğiyle ortada kalan kadın kocasını arıyor. Akrabaları 'kocan kız kaçırdı, çok mutlu, başının çaresine bak' demiş!

Abone ol

BURSA'da oturan 24 yaşındaki Fatma Şahin, 4 aylık kızı Ayşe ile kendisini terk ederek, Giresun'da kız kaçırdığını öğrendiği 25 yaşındaki eşi Abdullah Şahin'in bulunması için Cumhuriyet Savcılığı’na başvurdu.

Merkez Osmangazi İlçesi Yenibağlar Mahallesi'nde oturan annesi Ayşe Aslan'ın yanına 4 aylık kızı Ayşe ile sığınan Fatma Şahin, Bursa Adliyesi'ne giderek 20 gündan bu yana haber alamadığı eşi Abdullah Şahin’in bulunması için savcılığa başvuruda bulundu.

3 yıl önce evlendiği eşi Abdullah Şahin'in Çorum'da Orman işlerinde çalıştığını söyleyen Fatma Şahin, şöyle dedi: “20 gün önce yanımıza geldi. İki gece kaldıktan sonra, “Merak etme kısa süre sonra Bursa'ya döneceğim. Burada çalışacağım. Artık ayrılmayacağız’ diyerek Çorum’a gitti. O günden sonra kendisine ulaşamadım. Cep telefonuna cevap vermiyor. Ben de parasız kaldım. Bebeğime süt alacak durumum kalmadı. Zorunlu olarak annemin yanına yerleştim. Önceki gün beni arayan eşimin akrabaları, ‘Abdullah Giresun'da bir kızla kaçtı. Onunla mutlu. Kendisini artık arayıp sorma. Başınızın çaresine bakın’ dedi. Kızımla ortada kaldım. Ne yapacağımı bilmiyorum.” Nöbetçi Cumhuriyet Savcılığı'na başvuran Fatma Şahin, haber alamadığı eşi Abdullah Şahin'in bulunmasını istedi.