BIST 10.046
DOLAR 32,39
EURO 34,55
ALTIN 2.377,84
HABER /  GÜNCEL

Kız arkadaşıyla kavga eden genç kendini astı

Çorum’un Osmancık ilçesinde kız arkadaşı ile tartıştıktan sonra bunalıma giren genç kendisini astı.<br/>Edinilen bilgiye göre, babasına ait ...

Abone ol

Çorum’un Osmancık ilçesinde kız arkadaşı ile tartıştıktan sonra bunalıma giren genç kendisini astı.
Edinilen bilgiye göre, babasına ait minibüsü temizletmek için alan M.S. (17) aracı yıkattıktan sonra Sağlık Meslek Lisesi öğrencisi olan kız arkadaşı N.Ö. (16) ile buluşarak Sarıalan köy yolu üzerindeki çamlığa gitti. Burada bilinmeyen bir nedenle iki genç arasında yaşanan tartışmanın ardından N.Ö. arkadaşının yanından ayrılarak ilçe merkezine gitmek için yola çıktı. Bir süre yürüyen N.Ö. daha sonra yaşananlardan pişman olarak M.S.’yi telefonla aradı ancak ulaşamadı. Bunun üzerine paniğe kapılan genç kız M.S.’nin arkadaşı olan T.U.’yu (17) arayarak yardım talep etti. Motosikleti ile N.Ö.’nün bulunduğu yere giden T.U. ile birlikte M.S.’nin bulunduğu yere gittiler. Olay yerinde M.S.’yi bir ağaçta asılı bulan M.Ö. ve T.U, M.S.’nin nabzının attığını fark edince onu ağaçtan indirerek minibüsle Osmancık Devlet Hastanesi acil servisine götürdüler.
Acil serviste yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan M.S.’nin cesedi yapılan ön otopsinin ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Ankara Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.
Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma sürüyor.
(İHA)