BIST 9.080
DOLAR 32,35
EURO 35,11
ALTIN 2.310,05
HABER /  GÜNCEL

Kıvanç Oktay kimdir ne iş yapıyor Erdoğan Demirören'in tek damadı

Kıvanç Oktay kimdir, aslen nereli, kaç yaşında ve Kıvanç Oktay ne iş yapıyor mesleği ne soruları merak konusu oldu. Medya patronu Erdoğan Demirören'in vefatı başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerini kahretti. Ölüm haberinin ardından gözler ailesine çevrildi. Peki kızı Meltem Demirören ile evli olan damadı Kıvanç Oktay kimdir?

Abone ol

Kıvanç Oktay kimdir, aslen nereli, kaç yaşında ve Kıvanç Oktay  ne iş yapıyor soruları merak konusu oldu. Vefat haberi ile ailesini yıkan medya patronu Erdoğan Demirören'in tek kızı Meltem Demirören ile evli olan Kıvanç Oktay'ın mesleği ve hakkında merak edilenler haberimizde. 

KIZI MELTEM DEMİRÖREN KİMDİR : Erdoğan Demirören ve eşi Tülin Demirören'in tek kızları olan Meltem Demirören. Erdoğan Demirören'in holdingte sağ kolu olan Meltem Demirören, Doğan medya grubu satın alınana kadar pek ön planda değildi. Doğan medya grubu satın alınınca Meltem Demirören medya imparatorluğunun yöneticisi oldu.

MELTEM DEMİRÖREN'İN EŞİ : Meltem Demirören'in eşinin ismi Kıvanç Oktay. Demirören ailesinin damadı olan Kıvanç Oktay, Beşiktaş camiasında tanınan bir isim. Meltem Demirören Demirören Holding Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapıyor. Meltem Demirören, Doğan Medya grubunun yönetimini de üstlendi. Meltem Demirören'in Murat Oktay isminde bir oğlu var.

Erdoğan Demirören'in eşi ve çocukları kimdir? Az bilinen oğlu ve kızı..