BIST 9.916
DOLAR 32,53
EURO 34,90
ALTIN 2.437,62
HABER /  GÜNCEL

Kısmetse Olur Okan elendi Boğaçhan Tuzcu kimdir?

Kismetse Olur evinde kim elendi belli oldu. 20 Kasım elemesinde Kısmetse Olur evinden Okan Altınok gitti yeni gelen ise eski adaylardan Boğaçhan Tuzcu oldu peki kimdir?

Abone ol

Kısmetse Olur evinde 20.11.2016 pazar gecesi elenen isim damatlar evimnden Okan oldu. Yeni gelen ise birinci sezondan Boğaçhan Tuzcu oldub. Peki kimdir Boğaçhan Tuzcu ona dair neler hatırlıyoruz? 

Kısmetse Olur'da bu hafta elemede Gamze ve Onur isimleri yazıldı. Kavgalı geçen elemede çeki gelinler evi alınca Gamze koruma altına girdi.

KISMETSE OLUR KİM ELENDİ 20.11.2016

Kısmetse Olur evinde yapılan elemede gelin adayları Amasya Merzifonlu Okan Altınok'un ismini verdi. Gecenin sonuda Kısmetse Olur evinden elenen isim de Okan oldu.

kismetse olur 20 kasim kim elendi okan altinok kimdirOkan Altınok Kısmetse Olur evine sırtına vurduğu elma ve soğan çuvalı ile gelmiş ve kendini çiftçi olarak tanıtmıştı. Okan Altınok eve Onur'un elenmesinin ardından dahil olmuştu. 27 yaşındaki Okan Altınok Gamze'ye talipli olarak gelmişti.

KISMETSE OLUR BOĞAÇHAN TUZCU KİMDİR?

boğaçhan tuzcu kimdir geçen sezon kısmetse olur yarışmacılarıKısmetse Olur evinde Okan Altınok'un elenmesinin ardından eve yeni gelen damat adayı eski yarışmacı oldu. Geçen sezonun yarışmacılarından Boğaçhan Tuzcu erkekler evine girdi.

Boğazhan Tuzcu 24 yaşında ve Marmaris'te yaşıyor. Çanta üzerine bir butik sahibi olan Boğaçhan Tuzcu aşçılık üzerine eğitim almış. Anne ve babası ayrı yaşayan Boğazhan Tuzcu ikizler burcu. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Turizm İşletmeciliği mezunu olan Boğaçhan Tuzcu, geçen sezon çok hızlı elenmişti.

KISMETSE OLUR ADNAN DİDEM'E YÜZÜK TAKTI

Kısmetse Olur evinde haftanın olayı da bu oldu. Evlilik teklifine yanaşmayan Adnan Kızıltaş sevgili olduğu Didem'e yüzük taktı. Ancak bu yüzüğün evlenme teklifi ile ilgisi yok.

KISMETSE OLUR'DA HAFTANIN KAVGASI HAZAL

Kısmetse Olur evinde Semih ile ayrılan Hazal kavgaları ile bunalımları ile haftanın en agresif ismi oldu. Bu arada yeri gelmişken dedikoduyu da aktaralım. Önümüzdeki hatfa Semih ve Hazal barışıyor. Semih geri adım atıyor ve Hazal'a bir sürpriz hazırlıyor.