BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Kısmetse Olur Nur Erkoç gerçekte kimdir ifşa oldu

Kısmetse Olur gerçekleri bir bir ortaya dökülüyor. Bu kez Nur Erkoç bir video kaydıyla ifşa oldu. Kimdir Nur Erkoç ve gerçekte cast işi mi?

Abone ol

Kısmetse Olur Nur Erkoç ifşa oldu gerçekte kimdir ve aslen nerelidir?

Kısmetse Olur evine ilk girdiğinde Emre Ubeyli ile flört eden Nur Erkoç, ardından rotayı Semih'e kırmıştı. Bu ilişki sayesinde Kısmetse Olur evinde birinci olan Nur Erkoç diğer yarışmacılar gibi gerçekte bir cast ürünü.

NUR ERKOÇ İFŞA OLAN VİDEOSU KIZMA KAZAN

Nur Erkoç gerçekte kimdir sorusunun yanıtı sosyal medyaya düşen bu video ile ifşa oldu. Nur Erkoç da diğer yarışmacılar gibi ekrandan ekrana, programdan programa dolaşmış. İşte Nur Erkoç'un ekranlara kiralanan cast yarışmacılarından olduğunun belgesi olan görüntüler.

NUR ERKOÇ KİMDİR?

23 yaşında olan Nur Erkoç , eski sevgilisi Halil ile yakalanan Ayça Beğen Kısmetse Olur evinden elenince yarışmaya dahil olmuştu. Daha sonra Ayça Beğen de eve dönünce ikili Emre için bir ara kapışmıştı. Nur Erkoç şimdi Kısmetse Olur evinde Semih ile flört ediyor.

Nur Erkoç eve ilk girdiğinde evlenip boşanmış olduğunu gizlemişti. Nur Erkoç'ın sakladığı bu sırrı da yayında ortaya çıkmıştı. Nur Erkoç'ın annesi de oyuncu. Haliyle o da annesi gibi cast şirketlerinin elemanlarından.