BIST 10.267
DOLAR 32,29
EURO 34,76
ALTIN 2.410,88
HABER /  GÜNCEL

Kısmetse Olur kim elendi yeni gelen kimdir?

Kısmetse Olur evinde bu hafta kim elendi belli oldu. Kısmetse Olur 26 Aralık eleme gecesinde elenen isim Nurçin olurken, yeni gelen isim gelin adayı Nur oldu.

Abone ol

Kısmetse Olur 26 Aralık eleme gecesi kim elendi sorusunun yanıtı belli oldu. Bu hafta Kısmetse Olur'a Nurçin veda etti.

Bu hafta Kısmetse Olur'da Gelinler Evi'nden elenmesi için en çok oyu alan isim Serhat oldu. Damatlar Evi ise elenmesi için Nurçin'in adını verdi.

SMS'lerle en çok oyu alıp koruma altına alının iki isim ise Eser ve Melis oldu. En çok SMS oyunu alan Eser 10 bin liralık ödülün sahibi olurken, Damatlar Evi'ni de koruma altına aldı.

KISMETSE OLUR KİM ELENDİ?

Kısmetse Olur elemesinde gelinler evinden Nurçin damatlar evinden ise Serhan'ın ismi elenmek üzere çıktı. Eleme sistemi nedeniyle erkek adaylar arasında ismi en çok yazılan Serhan dokunulmazlık oylamasını erkekler evinden Eser'in kazanması sayesinde elenmekten kurtuldu. Bu hafta elenen isim Nurçin oldu.

Kısmetse olur kim elendi yeni yarışmacı kim
Kısmetse Olur evine bu hafta veda eden isim Nurçin oldu

KISMETSE OLUR YENİ YARIŞMACI NUR KİMDİR?

Nurçin'in elenmesi sonrası Kısmetse Olur'a gelen yeni isim Nur oldu. 

Kısmetse olur yeni gelin adayı nur kimdir

KISMETSE OLUR MEHTAP YEMEĞİ BASTI

Kısmetse Olur evinde Mehtap yine ortalığı karıştırdı. Murat ve Duygu'nun romantik ödül yemeğini basan Mehtap, Kısmetse Olur evinde gergin anların yaşanmasına sebep oldu...

DANİELA VE GÜRKAN KAVGA ETTİ

Kısmetse Olur'da Daniela ile Gürkan arasındaki ipler gerildi. Daniela, Gürkan'ın kendisini dinlemeden bahçeden uzaklaşmak istemesi üzerine bağırmaya başladı. Tartışma boyunca sürekli bağıran Gürkan ise, Daniela'ya bakın nasıl karşılık verdi...