BIST 9.916
DOLAR 32,48
EURO 34,75
ALTIN 2.440,80
HABER /  MEDYA

Kısmetse Olur kim elendi Özge Çanlı kimdir kime talip?

Kısmetse Olur'dan bu hafta kim elendi belli oldu. Peki Kismetso Olur evine yeni gelen gelin adayı Özge Çanlı kimdir ve kime talip oldu?

Abone ol

Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı Ceyda Kırıcı oldu. Peki Kısmetse Olur yeni gelin adayı Özge Çanlı kimdir ve kime talipli olarak geldi.

Eski sevgilisi ile klip görüntüleri çıkan Ceyda Kırıcı zor günler geçirdiği Kısmetse Olur evine 20 Mart gecesi yapılan elemede veda etti. Kısmetse Olur SMS birincileri de Eser West ve Cansel Çördük oldu. 

YENİ KİM GELDİ ÖZGE ÇANLI KİMDİR?

Kısmetse Olur 20 Mart elenmesinin ardından eve giren yeni gelin adayı güzelliği ile dikkat çeken Özge Çanlı oldu.

27 yaşında olduğunu belirten Özge Çanlı aslen İzmirli ancak İstanbul'da yaşıyor.

Kova burcu olan Özge, halkla ilişkiler uzmanı... Peki yeni gelin adayı Özge Çanlı hangi damat adayı için eve katıldı?

Özge Çanlı bu konuda da açık oldu ve isim verdi. Özge Murat ve Semih için geldiğini söyledi.

KISMETSE OLURDAN KİM ELENDİ?

20 Mart pazar günü yapılan Kısmetse Olur elemesinde gidecek isim günler öncesinden sızmıştı. Bu isim Adnan Kızıltaş'ın gözden çıkardığı sevgilisi Ceyda Kırıcı oldu.

Adnan 'Ceyda evde olduğu müddetçe yeni birine yönelemediğini' söylemişti. Eski sevgilisi Umut Kaya ile olan klip görüntüleri mesele olan Ceyda'nın bu sözler üzerine bileti kesildi. Ceyda Kırıcı'nın elendiği finalde Eser West çeki alan isim oldu.

ADNAN KIZILTAŞ KİMDİR YAPIMIN GÖZDESİ Mİ?

Adnan Kızıltaş eski sevgilisi Ceyda Kırıcı ile köprüleri atınca yapım ekibi hemen ona kapıyı gösterdi. Aynı şekilde Adnan kendisine talipli olarak gelen Betülay Coşkun'u da beğenmeyince o da yollandı. Adnan Kızıltaş yapım ekibinin torpilli ismi mi merak konusu oldu.

CEYDA KIRICI KİMDİR ESKİ SEVGİLİSİ UMUT KAYA İLE KLİP GÖRÜNTÜLERİ

20 Mart tarihinde yapılacak Kısmetse olur elemesinde gidecek isim ise Ceyda Kırıcı.

Ceyda Kırıcı eski sevgilisi Umut Kaya ile klip görüntüleri ortaya çıkınca hedef oldu. Yapım ekibi ve Adnan Kızıltaş daha önce bu görüntüleri dert etmezken sonradan olay çok büyüdü. İşte Ceyda Kırıcı klip görüntüleri;