BIST 9.680
DOLAR 32,43
EURO 34,45
ALTIN 2.487,32
HABER /  MEDYA

Damla Can sevgilisi Orçun Tan kimdir işte o mektubu

Survivor 2016 yarışmacılarından Damla Can kimdir? Damla Can sevgilisi Orçun Tan adaya mektup yollayınca merak konusu oldu. Orçun Tam kimdir?

Abone ol

Damla Can Survivor adasında başarılı performansının yanı sıra düzgün fiziği ve güler yüzüyle dikkat çekiyor. Son olarak sevgilisi Orçun Tan'dan mektup alan Damla Can kimdir ne iş yapıyor?

Özel bir spor salonunda eğitici olarak çalışan Damla Can, Jimnastik, step, aerobik ve fitness dersleri veriyor. Spor yaparken kareleri instagram hesabından paylaşan Damla Can pilates dersi de veriyor.

27 yaşında olan Damla Can 171 boyunda ve 56 kilogram ağırlığında. Damla Can instagram hesabından ağabeyi Can ve annesinin fotoğraflarını da paylaşmış. İşte Damla'nın instagramından yansıyan kareler.

DAMLA CAN SEVGİLİSİ ORÇUN TAN KİMDİR MEKTUBU

damla can survivor sevgilisi kimdir orçun tanSurvivor adasının en flaş isimlerden biri Damla Can. Adadaki yakınlardan gelen mektubu okurken gözyaşlarına boğulunca herkes mektubun sonundaki imzada geçen ismi merak etti.

Damla Can'ı ağlatan mektubun sonunda Orçun Tan ismi yazıyordu. Peki kimdi Orçun Tan... Herkesin tahmin edeceği gibi Orçun Tan, Damla Can'ın Survivor'a giderken geride bıraktığı sevgilisi. 

Orçun Tan sevgilisi Damla Can'a yolladığı mektupta bakın neler yazmış;
-"Sevgilim öncelikle bu mektubu okuduğuna göre ödül oyununu kazandınız demektir. Hepinizi tebrik ederim. Adaya vardığınız günden beri bana ve arkadaşlarına yaşattığın mutluluklar çok anlamlı ve özel. Sana, sevildiğimi hissetiğim sürece Mars’a bile gitmek istesen arkanda olacağımı söylemiştim. Allah senden razı olsun. Resmen beni gören herkes uzaktan kalp yapıyor, sanki bütün şehir senin oyun kazandıktan sonra bana kalp yollayacağından haberdar gibi. Bunları yazmak yerine güzel gözlerine bakarak söylemeyi herşeyden çok isterdim. O günlerde gelecek, biliyorum ve bunu gözlerim dolu dolu yazıyorum. Sabret inci tanem. İyi olmaktan sakın vazgeçme. Arkanda dev gibi bir ordu var, bunu sakın unutma. Yanında olamadığım günler için günlük tutuyorum. Abin Ozan’la mutlaka 2-3 günde bir konuşuyoruz. Bütün arkadaşların, dostların, sevdiğin herkes ve hatta kedilerin bile çok iyi ve sağlıklı, için huzurlu olsun bitanem. Sürekli irtibat halinde ve aile gibiyiz. Kaçırdığın güzel günler için sakın üzülme, hepsinin daha güzeli bizi bekliyor. Yine kahkahalar atıp, yine güzel hayaller kuracağız. Şanslısın çünkü hayat hep önümüze hayallerimizden de ötesini getiriyor.  Senin ne kadar burayı özlediğini, bizleri merak ettiğini biliyorum bitanem. Güçlü ol sevgilim, asla pes etme. Hep iyiyi, güzeli düşün. Bana bir zafer borcun var, unutma. En büyük hayranın olarak sonuna kadar arkandayım. Döneceğin gün için sabırsızlanıyoruz ama umarım bu yolun sonunda emeklerinin karşılığını alırsın pes etmeyeceğini biliyorum.  Ne kadar çok zorluk çektiğini, sabrettiğini ve özlem duyduğunu anlıyorum ve hissediyorum. Beklenen günler çok yakın sevgilim. Her geçen gün hedeflerine adım adım yaklaşıyorsun. Güzel yüzün hep gülsün, en güzel günler bizi bekliyor olsun. Hep yanına gelmenin, sana sarılmanın hayalini kuruyorum. Seni çok özlediğimi ve çok sevdiğimi asla unutma. Dualarım seninle. Herkese selam, sana hasret..