BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,85
ALTIN 2.430,55
HABER /  MEDYA

Kısmetse Olur Gürkan Demirci kimdir aslen nereli?

Kısmetse Olur damat adaylarından Gürkan Demirci kimdir ve aslen nerelidir? Gürkan Demirci ABD'da yaşadığını söylüyor peki kaç yaşında?

Abone ol

Gürkan Demirci Kısmetse Olur evine Ercan elendikten sonra katılmıştı. Peki Kısmetse Olur damat adayı Gürkan Demirci kimdir?

Kısmetse Olur evine Burçak İmre için giren Gürkan Demirci, onun elendiği hafta eve dahil olunca olaylar hemen Daniela ile flört etmeye başlamıştı. Bir sonraki hafta Burçak İmre eve dönünce ortalık karışmıştı. Gürkan Demirci'nin 'şıpsevdi' tavrı ortaya dökülünce Daniela da çıldırmaya başlamıştı. Ardından ikili arasındaki gerilim ayrılık noktasına varmıştı.

GÜRKAN DEMİRCİ KİMDİR?

Peki kimdir Gürkan Demirci, kaç yaşında ve aslen nereli?

Gürkan Demirci 33 yaşında. 7 yaşında bir oğlu olan Gürkan Demirci aslen ise Sivaslı. Futbolculuk geçmişi olan Gürkan Demirci hayatını antrenörlük yaparak kazanıyor. ABD Türkiya arasında gidip gelen Gürkan Demirci, 2 yıl önce eşinden boşanmış.

Gürkan Demirci Türkiye'de olduğu dönemlerde Bodrum'da yaşıyor. Anne tarafından ise Yunanistan göçmeni.

GÜRKAN DEMİRCİ INSTAGRAM HESABINA BUNLARI YAZDI

Gürkan Demirci Kısmetse Olur evinde Daniela ile olan ilişkisi sonrasında instagram hesabından şunları yazmış;

-3 paralık insanlara 5 paralık değer verirsen bu hayatta yalnız kalırsın.. Melekleri şeytan zannetmeye zaten üstüme yok.. Hayatları boyunca gercek aşk'a veya sevgiye maruz kalmamış sürekli aldatılmış kandırılmış insanlara yüreğinin kapısını sonuna kadar açarsan, önce afallar sonra önce hemen seni satar!! Ve sürekli acıyanda kanıyanda sen olursun bunuda bilin.. Zaten bunların maskelerini bir bir düşürmekte ayrıca yoruyor insanı!! Bu parazitler genelde günü birlik ilişkilere alışmış kaliteli roller içindeki ucuz hayatların çakma prensesleridir ki insan gözünde zerre değerleri yoktur..