BIST 10.083
DOLAR 32,41
EURO 34,74
ALTIN 2.425,04
HABER /  MEDYA

Kısmetse Olur gelini Dilek hakkında olay ifşa

Kısmetse Olur gelin adayı Dilek Demircan evlenip boşanmış çıktı. Peki kimdir Dilek Demircan kaç yaşında kiminle evlendi? Dilek evlendiğini neden sakladığını da itiraf etti.

Abone ol

Kısmetse Olur gelin adayı Dilek Demircan hakkındaki evlilik ifşası olay oldu. İfşayı yapan da Kısmetse Olur evinde kameralar önünde Melis Buse'ydi.

Melis Buse'nin 'neden evlenip boşandığını sakladın' sözü üzerine Dilek bunu inkar etti. Melis Buse ise Dilek'in 17 yaşında evlendiğini öne sürdü.

DİLEK DEMİRCAN İTİRAF ETTİ BOŞANDIĞI EŞİ KİMDİ?

Dilek Demircan iddiayı gayet serin kanlı karşıladı ve renk vermedi. Tam konu kapanacakken ve Melis Buse ikna olup geri çekilmişken ağzından itiraf dolu cümlesi kaçtı. Bunun üzerine de evlenip boşandığını kabul etti.

Dilek evlenip boşandığı eşinin adını vermezken şunları anlattı;

-"Evden kaçmak için evlendim. Üvey baba ve annemle kalmamak için benim için bir kurtuluştu. 18 yaşında filandım. Gitmek istediğim içindi benim sevdiğim ya da aşık olduğum biri değildi. Zaten hiçbir şey de anlamadım evlilikten" .

MEHTAP TAŞKIRAN ŞOK OLDU

Mehtap Taşkıran yakın arkadaş olduğu Dilek'ten gelen itiraf karşısında hazırlıksızdı. Yüzünün rengi kıpkırmızı olurken Dilek itirafıyla kötü duruma düşmesin diye izahat yaptırdı. Mehtap'ın tavırları evliliği bildiği ancak ekran önündeki bu ani itirafa hazır olmadığını gösteriyordu.