BIST 9.699
DOLAR 32,55
EURO 34,83
ALTIN 2.432,89
HABER /  GÜNCEL

Dilek Demircan kimdir Kısmetse Olur'da anlattı şok geçmişi

Dilek Demircan Kısmetse Olur evinin yeni gelin adayı. Peki kimdir Dilek Demircan , instagramı ve ağlatan yaşam öyküsünde neler var? İşte Dilek Demircan'ın hayatıyla ilgili anlattığı şok hikaye...

Abone ol

Kısmetse Olur evine Seray Kurumuş elendikten sonra giren Dilek Demircan kimdir? Kısmetse Olur evine yeni gelen gelin adayı Dilek Demircan anlattığı yaşam hikayesi ile ağlattı. Mehtap bile 'Bunları duyunca ben birşey yaşamamışım' dedi. 

Kısmetse Olur evine Seray elendikten sonra gelen yeni gelin hayatı yaşam öyküsüyle sarstı. Dilek Demircan'ın babası kız kardeşi ve onun gözünün önünde öldürülmüş.

Yurtta büyüyen iki kardeş okula gittiklerinde arkadaş edinememişler. Yetim oldukları için dışlandıklarını söyleyen Dilek Demircan 'Kimse bizimle oynamazdı' deyince tüm yarışmacılar ağladı.

DİLEK DEMİRCAN KİMDİR?

Kısmetse Olur evinin yeni gelin adayı Dilek Demircan 28 yaşında. Seray'ın elenmesiyle birlikte Kısmetse Olur evine kabul edilen Dilek Demircan İstanbul'da yaşıyor.

Aslan burcu olan Dilek Demircan butik işletiyor. Kısmetse Olur evine girdiğinde açık davranan Dilek Demircan Semih Kurtulmuş'a talip oldu. Semih Kurtulmuş da Dilek ile ilişkiye sıcak baktı. Ancak Dilek Demircan'ın hassas geçmişi ortaya çıkınca Semih Kurtulmuş hemen hızlı bir manerayla 'Ben seni kırarım' deyip ilişkiyi noktaladı.

DİLEK DEMİRCAN INSTAGRAM RESİMLERİ

dilek demircan kimdir kismetse olur instagrami
Kısmetse Olur yeni gelin adayı Dilek Demircan instagram hesabına koyduğu fotoğrafları ile 'kimdir' sorusuna yanıt veriyor.

kısmetse olur dilek demircan kimdir instagramı