BIST 9.525
DOLAR 32,58
EURO 34,73
ALTIN 2.497,76
HABER /  GÜNCEL

Kısmetse Olur en son kim elendi yeni gelen kimdir?

Kısmetse Olur 'da bu hafta kim elendi belli oldu. 2 Ocak Kismetse olur elemesinde elenen Duygu olurken yeni gelen Fatma kimdir?

Abone ol

Kısmetse Olur 'da bu hafta kim elendi sorusunun cevabı 2 Ocak eleme gecesi belli oldu. Kısmetse Olur'a bu hafta veda eden isim Duygu oldu.

Haftanın kazananı erkekler evinden Emre oldu. 10 bin liralık ödülün sahibi olan Emre, erkekler evini de koruma altına aldı. Emre'nin ödülü alması sonrası Kısmetse Olur'a veda eden isim Duygu oldu.

KISMETSE OLUR'A VEDA EDEN DUYGU AĞLAMAKTAN HELAK OLDU

Kısmetse Olur'da elenen isim Duygu isminin son ikiye kalması sonrası gözyaşlarına boğuldu.

Kısmetse Olur kim elendi sorusunun yanıtı 2 Ocak elemesinde

KISMETSE OLUR YENİ ÇİFT CEYDA VE ADNAN KİM?

Kısmetse Olur'da büyük sürpriz. Kısmetse Olur'da yarışan çift sayısı 8'e yükseliyor. Kısmetse Olur'da gelecek haftadan itibaren 8 gelin adayı, 8 damat adayı yarışacak. Kısmetse Olur'a gelen çift ise Adnan ve Ceyda oldu. 

Kısmetse Olur yeni çift kim Kısmetse Olur Ceyda ve Adnan kim

Kısmetse Olur eleme gecesi izleyicisini ekran başına topladı. Gelin ve damat adaylarının heyecanla beklediği eleme gecesinde büyük bir sürpriz bekleniyor. Kısmetse Olur tanıtımları da elenen ismin herkesin şoke olmasına sebep olduğuna işaret etti.

KISMETSE OLUR'DA KİM ELENDİ?

Kanal D ekranında izleyicisi ile buluşan Kısmetse Olur eleme gecesinde kim elendi sorusunun yanıtı belli oldu. Kısmetse Olur'a Duygu veda etti.

KISMETSE OLUR YENİ GELEN KİMDİR?

Kısmetse Olur evine yeni gelen yarışmacı da elemeden sonra belli oldu. Kısmetse Olur'a yeni gelen isim Fatma oldu.

Kısmetse Olur gelinler evine Fatma'nın geri dönüşü Fatma-Serhan aşkını da yeniden alevlendirdi. Serhan Fatma'yı büyük bir aşkla karşıladı.

Kısmetse Olur fatma serhan

KISMETSE OLUR KİM KORUMA ALTINA ALINDI

GÜRKAN DANİELA KAVGASI OLAY OLDU

SERHAN FATMA BULUŞMASI DALGA KONUSU OLUNCA

Serhan Çeliker geçtiğimiz hafta eski sevgilisi ve nişanlısı Fatma ile buluşmuştu. Serhan Fatma buluşması tiyatrovari olunca Kısmetse Olur evinde dalga konusu oldu.

KISMETSE OLUR SERHAN FATMA BULUŞMASI

Kısmetse Olur damat adayı Serhan Çeliker eski nişanlısı Fatma ile buluşmasıyla olay yaratmıştı. Serhan Fatma buluşmasının görüntüleri tiyatro oyununu aratmadı. Fazlasıyla suni olan davranışlar ve Serhan'ın Fatma'nın ayaklarına kapanması kötü bir filmden alınmış gibiydi.