BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  GÜNCEL

Kısmetse Olur Didem Delen evli çıktı kocası kimdir?

Kısmetse Olur evinde bomba patladı. Didem Delen evli çıktı. Kısmetse Olur kızı Didem Delen'in kocası ve evliliği merak konusu. Eşinden neden boşandığı da bir muamma.

Abone ol

Kısmetse Olur evinin gözde gelin adayı Didem Delen ile ilgili gerçek patladı. Didem Delen evli çıktı. Peki kimdir Didem Delen, aslen nereli ve programa katıldığında eski kocasını neden sakladı eşinden niye boşandı?

Yaptığı evliliği Adnan Kızıltaş'tan sakladığı ortaya çıkan Didem Delen herkesi şoke etti. Kısmetse Olur kızının gerçek yüzünü ifşa eden de geçen dönem yarışmacısı Mehtap Taşkıran oldu.

Kısmetse Olur ikinci sezonuna dahil edilen Mehtap Taşkıran, Didemle ilgili gerçeği ifşa etti.

ADNAN KIZILTAŞ SANDALYELERİ PARÇALADI

Adnan Kızıltaş flört ettiği Didem Delen'in evliliğini sakladığını öğrenince öfke patlaması yaşadı. Evdeki sandalyeleri parçalayan Adnan Kızıltaş 'Bana mutluluk yok' diyerek Didem'den ayrıldı.

DİDEM DELEN NİYE SAKLADI?
Didem Delen eve girdiğinde yapmış olduğu evlilikten hiç söz etmemişti.  33 yaşında olan Didem Delen İstanbul doğumlu olduğunu söylemişki. Kişisel bilgilerini verirken evlenmiş olduğunu söylememişti.

DİDEM DELEN INSTAGRAMINDAKİ HALİ
'Ben seçilmem seçerim' diyerek Kısmetse Olur evine giren Didem Delen, şuh tavırları ile öne çıkmıştı. Adnan Kızıltaş için bir başka yarışmacı ile kapışan Didem Delen rakibini ikinci haftada ekarte etmişti.

ADNAN KIZILTAŞ'IN KADERİ...
Adnan Kızıltaş ile birlikte olan Didem Delen ona ikinci hayal kırıklığını yaşatan isim oldu. Adnan Kızıltaş birinci sezonda da aldatılmıştı. Ceyda Kırıcı onu eski nişanlısı ile aldatmış ve klip görüntüleri ile şok etmişti.