BIST 9.715
DOLAR 32,50
EURO 34,91
ALTIN 2.438,01
HABER /  GÜNCEL

Şehitlerin baba ocaklarına ateş düştü!

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde meydana gelen PKK saldırısında şehit düşen askerlerin baba ocaklarına ateş düştü! Şehit olan 21 yaşındaki Eyüp Hacıoğlu'nun son paylaşımı ise yürekleri dağladı

Abone ol

ŞEMDİNLİ'de PKK'lı teröristlerce bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda şehit olan jandarma uzman çavuş Ertan Bayraktar'ın İstanbul'daki babaevinde ateş düştü. 

Bayraktar'ın Tuzla Şifa Mahallesi'nde yaşayan ailesine acı haberin verilmesinin ardından ailenin yaşadığı sokak ve evi Türk bayraklarıyla donatıldı.

Şehidin kardeşi Serkan Bayraktar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 23 yaşındaki kardeşinin bekar olduğunu söyledi. Bayraktar, "Kardeşim, 4 yıldır görev yapıyordu. Acımız taze, vatan sağolsun." dedi.

ŞEHİT ATEŞİ SAMSUN'A DÜŞTÜ

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde PKK'lı teröristlerce bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda şehit olan Uzman Çavuş Bayram Aksu'nun Samsun'daki baba ocağında yas var.

Samsun'un Yakakent ilçesine bağlı Çaycık Suyu Yaylası'nda yaşayan baba Dursun ile anne Ünzile Aksu'ya acı haberi, Yakakent Kaymakamı Yusuf Gemici verdi.

Şehidin babaevi ile ailenin yaşadığı sokağa Türk bayrağı asıldı. Evli olan 26 yaşındaki Aksu'nun 10 kardeşten biri olduğu ve eşi Dilek Aksu'nun 4 aylık hamile olduğu öğrenildi.

BİR ATEŞ DE MALATYA'YA DÜŞTÜ

Hakkari'nin Şemdinli'de teröristlerin yol kontrolü sırasında patlattıkları bombayla şehit olan 10 askerden birisinin 8 aylık er Malatya'nın Yazıhan İlçesi'ne bağlı Sürür Köyü'nde oturan 21 yaşındaki Eyüp Hacıoğlu olduğu belirlendi.Jandarma Komando er Eyüp Hacıoğlu'nun acı haberi köyde oturan, ailesine bildirildi. Çiftçilik yapan baba Nihan Hacıoğlu ile yakınları sinir krizleri geçirdi. Bekar olduğu bildirilen Eyüp Hacıoğlu'nun cenazesini teslim almak üzere bir grup yakınının Şemdinli'ye hareket ettiği bildirildi.

SON PAYLAŞIMI YÜREK DAĞLADI

Şemdinli'de teröristlerin yol kontrolü sırasında patlattıkları bombayla şehit olan 21 yaşındaki Eyüp Hacıoğlu'nun son paylaşımı yürekleri dağladı.

Jandarma Komando er Eyüp Hacıoğlu'nun Facebook sayfasındaki son sözleri, "Ne kimseye muhtaç olduk, ne de kimseye minnet ettik. Anamızın duasıyla geldik, hocanın selasıyla gideriz" olduğu görüldü.

Şehit Eyüp Hacıoğlu'nun memleketi Malatya'da gözyaşları sel oldu...

BİR ACI HABER DE ADIYAMAN'A

Şemdinli'de, bugün PKK'lı teröristlerce Durak Jandarma Kontrol Noktası'na bombalı araçla düzenlenen ve 10 askerin şehit olduğu, 8 de sivil vatandaşın yaşamını yitirdiği saldırıda Jandarma Uzman Çavuş Hasan Aydoğdu da şehit düştü. Uzman Çavuş Aydoğdu'nun şehadet haberi, Vali Yardımcısı Onur Kökçü ve askeri yetkiler tarafından Sümerevler Mahallesi'nde yaşayan babası Hacı Yusuf Aydoğdu'ya verildi. Acı haberi alan şehidin annesi Fatma Aydoğdu fenalık geçirirken, kardeşleri eve gelen askerlere sarılıp Türk bayraklarını öperek gözyaşı döktü. Acılı anneye sağlık görevlileri tarafından müdahale edilirken, yasa boğulan ailenin oturduğu eve Türk bayrakları asıldı.

DÜĞÜN HAZIRLIKLARI YAPIYORDU

5 çocuklu ailenin ikinci büyük çocuğu olan şehit Uzman Çavuş Aydoğdu'nun, babası Hacı Yusuf Aydoğdu'nun yaşadığı 2 katlı binanın en üst katını hazırlayıp kısa süre sonra nişanlısı evlenerek burada oturmayı planladıkları belirtildi. Şehit Uzman Çavuş Aydoğdu'nun cenazesi, yarın memleketi Adıyaman'da toprağa verilecek.

ADANA'NIN YÜREĞİR İLÇESİNE ATEŞ DÜŞTÜ

Şehit olan Piyade Er Özkan Altınok'un baba ocağına ateş düştü.
Şehit Piyade Er Özkan Altınok'un (23) şehadet haberi, Adana'nın Yüreğir ilçesi, Dadaloğlu Mahallesi'nde oturan ve şoförlük yapan babası Celal Altınok'a, yolcu götürdüğü Niğde'nin Ulukışla Mahallesi'ne bağlı Çiftehan köyünde askeri yetkililer tarafından verildi. 4 kardeşi olan şehidin, nişanlı olduğu ve düğün hazırlığı yaptığı öğrenildi.

Şehit Piyade Er Özkan Altınok'un cenazesinin Hakkari'de düzenlenecek törenin ardından Adana'da toprağa verileceği bildirildi.

ŞEHİT ATEŞİ ÇİVRİL'E DÜŞTÜ

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'ndeki Jandarma Kontrol Noktası'na, PKK'lı teröristlerin bomba yüklü araçla düzenlediği saldırıda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Mustafa Dobur'un eşi Hasibe Dobur, şehit haberini Denizli'deki ailesinin evinde aldı. Kahramanmaraş'ın Andırın İlçesi'nden Şehit Uzman Çavuş Mustafa Dobur'un Hakkari'de şehit olduğunu haberini eşi Hasibe Dobur, ailesinin yaşadığı Denizli'nin Çivril İlçesi'nde aldı. Eşinin Doğu'da görev yapması nedeniyle 5 yaşındaki kızları Ceylin Dobur ile birlikte Çivril İlçesi'ndeki ailesinin yanında kalan Hasibe Dobur, Kahramanmaraş'a eşinin cenaze törenine katılmak üzere gitti. Şehit eşi ile birlikte şehidin kayınpederi Mehmet Ali Dobur ile kayınvalidesi Müesser Dobur'da damatlarının cenazesine katılacak.