BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Kısmetse Olur 27 Kasım'da kim elendi Rabia iddiası gerçek mi?

Kismetse Olur 27.11.2016 elemesinde kim elendi sorusunun yanıtı ortalığı karıştırdı. Rabia Kısmetse Olur gelinler evinden eleme adayı olan isimdi. Ama elenen Aykut Alagöz oldu.

Abone ol

Kısmetse Olur evinde 27 Kasım 2016 pazar gecesi yapılacak elemenin sonuçları sızınca ortalık karıştı.

Rabia'nın elendiği iddiası sosyal medyada yayılmaya başlandı. Bazı fan grupları yapım ekibini hedef almaya başladı. Bunun üzerine Gökhan Sara instagram hesabından mesaj yayınlamak zorunda kaldı.

Gökhan Sara şunları yazdı;

-"Rabia nın eleneceği tarzında yazı yazarak insanları galyana getirip yapım ebinine saldırın tarzında ayaklanma başlatmaya çalıştını gördüm bu tarz insanlara itibar etmemenizi istiyorum."

kismetse olur kim elendi rabia mi 27 kasim 2016

27 KASIM KISMETSE OLUR'DA KİM ELENDİ?

Peki bu hafta sonu 27 Kasım 2016 tarihindeki elemede gerçekte kim elendi Kısmetse Olur evine kim veda etti?

İnternethaber.com sitesi olarak bize gelen bilgileri aktaralım. Kısmetse Olur evinde gelinler evinden Rabia Karaca, damatlar evinden ise Aykut Alagöz eleme adayı oldu. Rabia elendi dedikodusunun çıkış noktası da bu...

Ancak elenen isim Rabia değil. Zira 10 bin liralık çeki Hazal alınca evi korumaya girdi.

Kısmetse Olur evinden 27 Kasım günü elenen isim Aykut Alagöz oldu. Aykut bir ara Kısmetse OIur evinde Gamze ile yakınlaşır gibi olsa da ciddi bir ilişkiye hiç girmedi.

AYKUT ALAGÖZ KİMDİR?

Peki Kısmetse Olur evine veda eden Aykut Alagöz kimdir mesleği ne? Kendini yakışıklı olarak niteleyen Aykut Alagöz 27 yaşında, Aykut Alagöz fitness öğretmenliği yapıyor.

KISMETSE OLUR'DA BU HAFTA EVE KİM DÖNDÜ?

Kısmetse Olur evinde reyting kaygısıyla yapılan değişiklikte her hafta eski yarışmacılardan biri eve dahil ediliyor. Bu hafta damat adaylarının oylaması sonucunda eve giren isim Esra oldu.