BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Kırıkkale'ye yeni hükümet konağı

Kırıkkale İl Kordinasyon Kurulu toplantısı yapıldı. Toplantıda yeni hükümet konağı yapma kararı alındı.

Abone ol

Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, şehrin genişlemesi ve dar alandan kurtulması için yeni bir hükümet konağı inşa edeceklerini söyledi.

Kırıkkale İl Koordinasyon Kurulu'nun 2010 yılı dönem toplantısı, Vali Hakan Yusuf Güner başkanlığında yapıldı. Valilik Konferans Salonu'nda yapılan toplantıya, kaymakamlar, belediye başkanları, il müdürleri ve temsilciler katıldı. Vali Hakan Yusuf Güner, şehrin genişlemesi ve dar alandan kurtulması için yeni bir hükümet konağı inşa edeceklerini açıkladı. Yeni hükümet konağı Yenimahalle semtinde bulunan Atatepe Parkı'na yapılacak. Valiliğin ve ilgili birimlerin bulunduğu alanda, sosyal tesislerin bulunduğu yer yeşil alana dönüştürülecek.

Hükümet konağı hakkında açıklamalarda bulunan Vali Güner, "Mevcut hükümet konağı Kırıkkale'nin şanına cevap vermiyor. Bazı insanlar bize ulaşmakta sıkıntı çekiyor. Bizlere destekleri olan İl Özel İdaresi, İl Genel Meclis üyeleri, belediye başkanlığı ve Belediye Meclis üyelerine teşekkür ederim. Yeni hükümet konağımız Kırıkkale'miz için hayırlı olsun. Kırıkkale'ye yakışır bir proje olacak. Yaklaşık 9 dönüm alanı ise belediye yeşil alan olarak ilan etti." şeklinde konuştu.