BIST 10.674
DOLAR 32,18
EURO 34,93
ALTIN 2.423,46
HABER /  GÜNCEL

Kırca, eski günlerini aratıyor

Önceleri haber sunucusu denildiği zaman, herkesin parmakla gösterdiği Ali Kırca'ya nazar değdi. Sürekli medya eleştirmenlerinin topa tuttuğu Kırca, yine kırık not aldı.

Abone ol

Burhan Ayeri, son zamanların performansı kötü haber sunucusu Ali Kırca'yı uyarma gereği duydu. Ayeri, başlıklı yazısında gerekçe olarak şunu gösterdi.

Ali Kırca'nın gerçekten erozyona uğradığına karar verdik. Yıllardır kafamıza takılan imajı olmasa, 'Reha Muhtar'ın Beşiktaş'ta yöneticilik yaptığı günleri hatırlatıyor' diyebiliriz. Hadi atv'nin haberlerini Yılmaz Özdil başkanlığında bir ekip hazırlıyor ama Kırca'nın itiraz şansı yok mu? İran'daki son depreme ilişkin haberlerde, Tahran'da dünyadan habersiz -Türkiye'den mesaj atıldı ve öğrendim dedi- Mustafa Denizli ile konuşma fikri müthişti. Hele hele 'Türk Milli Takımı'nın başına geçeceğin söyleniyor' sorusuna ise gülmek mi, ağlamak mı gerektiğine karar veremedik. Eğer kanal, haberleri bu çizgide sürdürme kararında ise, Ali Kırca'nın orada işi olmadığı kanısındayız. Örneğin Korcan Karar bizim adayımız...

YAZI:Burhan AYERİ
AKŞAM

IRC