BIST 10.471
DOLAR 32,75
EURO 34,98
ALTIN 2.446,80
HABER /  GÜNCEL

Sosyete dergisi ALEM 13 yaşında

Türkiye ve dünya jet-set'inin nabzını tutan ALEM, 13'üncü yaşını kutluyor. New York'ta görkemli bir partiyle 13.yılını kutlayan ALEM'in gecesinde ünlüler geçidi yaşandı.

Abone ol ALEM 13. yaşını New York'ta kutladı

Türkiye ve dünya jet-set'inin nabzını tutan ALEM, 13'üncü yaşını New York Metropolitan Sanat Müzesi'nde gerçekleştirdiği muhteşem bir davetle kutladı. Atlantic Records'un kurucusu Ahmet Ertegün ve eşi Mica Ertegün ile ALEM Dergisi Genel Yayın Yönetmeni A. Berna Erten'in, ev sahipliği yaptığı gece, müzenin New York'a bakan devasa camlı Mısır Salonu'nundaydı. Davete Lady de Rothschild, Sir Evelyn de Rothschild, Ürdün Prensesi Firyal, Lynn Wyatt, Luca Orlandi, Jennifer Missoni, Mray McFadden, Carolina Herrera, Oscar de la Renta gibi dünya jet-seti'nin en önemli isimleri katıldı. Ender Mermerci, Mehmet Öz, Tarkan, Katia Hakko, Bercis-Mişlin Morova, Raci Şaşmaz ve Jale Yılmabaşar'ın aralarında bulunduğu pek çok isim de davette yerlerini aldı.

Semazenler nefes kesti

Emlakçı Donald Trump'ın düğününde şarkı söyleyen Tony Bennett 24 Ocak'taki davete katıldı. Bennett, zor hava koşullarına rağmen yakın dostu Ahmet Ertegün'ü kıramayarak New York'a geldi. Rüya gecede, Konya'dan gelen semazenlerin gösterileri izleyenleri büyüledi. Ünlü Türk mankenlerin sunduğu 'Yaşayan Anadolu Takıları Koleksiyonu'da dünya jet-set'i tarafından beğeniyle karşılandı.

New York Times'ın geniş yer ayırdığı kutlama, bu hafta ALEM Exclusive adı altında ana dergiden ayrı olarak hazırlanan çok özel bir ek ile okuyucuyla buluştu. ALEM Genel Yayın Yönetmeni A. Berna Ertan, Ahmet Ertegün ve eşi Mica Ertegün'ün kapak olduğu bu eki hazırlarken Vanity Fair'in Oscar partilerini anlatan kitaptan esinlendiklerini söyledi.

AKŞAM