BIST 10.286
DOLAR 32,36
EURO 34,79
ALTIN 2.395,81
HABER /  MEDYA

Kiralık Aşk 47. bölüm fragmanı Ömer mektubu okudu mu?

Kiralık Aşk 47. bölüm fragmanı Ömer Fikret'in gönderdiği mektubu okudu mu? sorusu yanıt bulacak. Kiralık Aşk 47. bölüm fragmanı yayınlandığında ilk kez sitemizden izleyebilirsiniz.

Abone ol

Kiralık Aşk son bölüm izleyenler heyecanla Kiralık Aşk 47. bölüm fragmanını bekliyor. Kiralık Aşk 47. bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz internethaber.com'da olacak. Peki Kiralık Aşk 47. bölümde neler olacak? Kiralık Aşk son bölümde Ömer'in büyü sırdan bahsettiği Fikret'in mektubunu okuyup okumadığı sorusu yanıt bulamamıştı. 

Kiralık Aşk son bölümde Defne, evini satın aldığını öğrendiği için Ömer'e çok kızgındı. Bir yandan Fikret'in mektubunun Ömer'e ulaşmasını engellemeye çalışan Defne, bir yandan da Ömer'i affetmek için kendisiyle savaştı. 

Kiralık Aşk son bölümde abisinin de konuşmasıyla Ömer'e karşı yumuşayan Defne, tam sevdiği adamı affetmeye karar vermişken, Ömer'in sert tavrıyla karşı karşıya kalınca bir anda düşündüğünden farklı tepki verdi. 

Kiralık Aşk son bölümde Fikret'in New York'tan gönderdiği mektup Ömer'e ulaştı. Fakat ofisteki karışıklık sebebiyle mektubu okuyamadı. Defne'ye kendisini affettirmenin yollarını ararken bir yandan da sinirlerinin kurbanı olan Ömer, ofisten ayrıldıktan sonra oluğu Defne'nin abisi Serdar'ın yanında aldı.

Kiralık Aşk 47. bölüm fragmanı ne olacak?

Serdar'ın yanına ne için geldiği bilinmeyen Ömer, daha fazla dayanamayarak Defne'den özür mü dileyecek yoksa okumadığını düşündüğümüz mektubu okuduğu için Defne'den ayrılma kararını mı açıklayacak?

Yani beklenen büyük hesaplaşma ve sonrasında yaşanacaklar Kiralık Aşk  dizisinin 47. bölümünde mi start bulacak? İşte tüm bu soruların cevabı Kiralık Aşk dizisinin 20 Mayıs Cuma günü yayınlanacak 47. yeni bölümünde yanıt bulacak.

Kiralık Aşk 47. bölüm fragmanı: