BIST 9.793
DOLAR 32,49
EURO 34,93
ALTIN 2.431,92
HABER /  MEDYA

Kiralık Aşk 20. bölüm 2. fragman Ömer Defne'nin yatağında

Kiralık Aşk 20. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Cuma akşamları Star Tv'de yayınlanan Kiralık Aşk yeni bölüm fragmanında heyecan dorukta. Kiralık Aşk son bölümde Ömer Defne'ye evlenme teklifi mi yapacak?

Abone ol

Kiralık Aşk son fragman yayınlandı. Kiralık Aşk 20. bölüm 2. fragmanında Ömer'in Passionis ile yolları ayrılıyor.  Kiralık Aşk 20. bölüm 2. fragmanı son sahne ise izleyenleri heyecanlardırdı.

Kiralık Aşk yeni fragmanın son sahnesinde Ömer bir yüzükle görülüyor. 

Ayakkabı koleksiyonunu rakipleri Deniz'e kaptıran Sinan, Passionis'in yeni sahibi oldu. Kiralık Aşk cuma günü yayınlanacak son bölümünde Koray şirket hisselerini Sinan'a devredecek. Koray'ın kararıyla Sinan ve Ömer'in yolları resmen ayrılacak.

KİRALIK AŞK SON BÖLÜM DEFNE İLE ÖMER ARASINDA BUZLAR ERİDİ

Sinan ile yolları ayrılan Ömer en büyük desteği yine Defne'de bulacak. Kiralık Aşk yeni bölümünde Defne, Ömer'in yeni iş bağlantılarını kurmak için Passionis'ten ayrılacak.

Kiralık Aşk yeni fragman Ömer Defne'nin yatağında

ÖMER DEFNE'NİN YATAĞINDA 

Kiralık Aşk son bölümde Ömer dertleşmek için Defne'nin evine gidecek. Geceyi Defne'nin yatağında geçiren Ömer fragmanın son sahnesinde ise bir yüzüğe bakarken görülüyor. 

Kiralık Aşk 20. bölüm 2. fragman Ömer Defne'ye evlenme mi teklif edecek?

KİRALIK AŞK 20. BÖLÜM 1. FRAGMAN

Kiralık Aşk 20. bölüm 1. fragmanı geçen cuma günü yayınlanmıştı. İz krizini atlatan Ömer ve Defne yollarına birlikte devam etme kararı almıştı. 

İşte Kiralık Aşk 20. bölüm 1. fragman

Kiralık Aşk son bölüm son sahne izle

KİRALIK AŞK 19. BÖLÜM SON SAHNE 

Star Tv'de geçen cuma günü yayınlanan Kiralık Aşk 19. bölümünün son sahnesi izleyenleri ekrana kilitlemişti. İz nedeniyle kıskançlık krizine giren Defne, Ömer ile İz'in Marsilya'ya gideceklerini duyunca soluğu Ömer'in evinde almıştı.

Ömer'den uzak durmaya çalışan Defne, Ömer'i kaybetmeyi göze alamamış ve Ömer'e 'Sakın gitme' demişti. 

İşte Kiralık Aşk 19. bölüm son sahnesi...