BIST 10.009
DOLAR 32,38
EURO 34,74
ALTIN 2.429,28
HABER /  DÜNYA

KİRACI EV SAHİPLERİNİ AV TÜFEĞİYLE YARALADI

Konya’da evlerinin boşaltılmasını isteyen ev sahibi 2 kardeş, kiracıları tarafından av tüfeğiyle bacaklarından vurularak yaralandı. <br/>Ola...

Abone ol

Konya’da evlerinin boşaltılmasını isteyen ev sahibi 2 kardeş, kiracıları tarafından av tüfeğiyle bacaklarından vurularak yaralandı.
Olay, merkez Meram ilçesi Küçükkovanağzı Mahallesi Candan Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, bir süre önce evi ailesiyle beraber oturacağını söyleyerek kiralayan M.A. (50) evi diş protez laboratuvarı haline getirdi. Evinin başka amaçla kullanılmasından rahatsız olan ev sahipleri Mustafa Şahin Palalı (42) ve kardeşi Sefa Palalı (16) kiracılarından evi boşaltılmasını istedi. Kiracı M.A. ve ev sahipleri arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. M.A. av tüfeği ile ev sahibi 2 kardeşi bacağından vurdu. Yaralılar ambulanslarla Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, av tüfeğini de alarak kaçan M.A.’yı yakalamak için polisin araştırması sürüyor.
(İHA)