BIST 10.154
DOLAR 32,35
EURO 34,72
ALTIN 2.393,43
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

Kimin 'şerefsiz' olduğunu millet gördü!

MİT-PKK ses kaydının ardından hükümetin MİT'e arka çıkmasına, MHP Lideri Devlet Bahçeli sert sözlerle çıkıştı!

Abone ol

İNTERNETHABER / MİT-PKK görüşmesinin ardından hükümetin hep bir ağızdan MİT Müsteşarı Hakan Fidan'a sahip çıkması muhalefeti öfkelendirdi. MHP Lideri Devlet Bahçeli, hükümete konuyla ilgili çok sert sözlerle yüklendi. "Kimin şerefsiz olduğu görüldü" diyen Bahçeli, yaşananları kepazelik olarak nitelendirdi.

MİT-PKK ses kaydının sızdırılmasının ardından MİT'e ilk destek Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan geldi. Erdoğan, PKK ile görüşmesi internete düşen Hakan Fidan'ı "kolay kolay adam yemeyiz" sözleriyle savundu.

MİT-PKK GÖRÜŞMESİNİN AMACINI AÇIKLADI
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, MİT ile terör örgütü PKK arasında olduğu iddia edilen görüşmeye ilişkin önemli açıklama yaptı. Haberle ilgili detaylı bilgi için TIKLAYIN!..

Ardından bir destek de Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'den geldi. MİT PKK görüşmesinin doğal bir süreç olduğunu vurgulayan Gül, "Amaç PKK'yı bitirmek" dedi.

Son olarak da Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, MİT Müsteşarı Hakan Fidan'a sahip çıktı ve "Fidan gereğini yapmıştır" diyerek Fidan'a arka çıktı.

TERÖR ÖRGÜTÜNÜ AKLAYAN ONUNLA AYNI SAFTADIR

Birbirinin ardına yapılan bu açıklamalar sonrası öfkesini dizginleyemeyen MHP Lideri Devlet Bahçeli, hükümete veryansın etti. Bir basın açıklamasıyla konuyu değerlendiren Bahçeli, sözlerini şöyle sürdürdü;

AHMET DAVUTOĞLU'NDAN DA DESTEK GELDİ
Davutoğlu ses kaydı iddiaları sonrası eleştirilen MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın talimatın gereğini yaptığını söyledi ve ekledi... Haberle ilgili detaylı bilgi için TIKLAYIN!..

"Terörü bitirmek için her yolu deneyeceğini mazeret olarak öne sürmesi kepazelikten başka bir anlam taşımıyor. Bilinmelidir ki artık ihanet mızrağını kimsenin çuvala sığdırması mümkün değildir. Devletimizi yıkmaya çalışan bölücü terör örgütünü aklamaya kim niyetleniyorsa PKK ile aynı safta görülecektir"

ERDOĞAN TERÖR TESLİM OLMUŞTUR

Bahçeli, MİT-PKK ses kaydının ardından, Başbakan Erdoğan'ın teröre teslim olduğunu şu sözlerle vurguladı;

"Hakan Fidan'ın PKK'lılarla görüştüğü ortaya çıkmıştır. Böylelikle Başbakan Erdoğan'ın teröre teslim olduğu bir kez daha tespit edilmiştir. Hatırlanacağı gibi PKK ile yapılan müzakereler geçtiğimiz yılın Haziran ayından itibaren gündeme

MUHALEFETE SİTEM ETTİ
MİT'in tepesindeki isme sahip çıkan Başbakan Erdoğan ise, muhalefete sitem etti. Haberle ilgili detaylı bilgi için TIKLAYIN!..

gelmiştir. Bu konuyu da MHP gündeme getirmiştir. Başbakan Erdoğan bu durum karşısında öfke nöbetlerine kapılmış ve MHP'yi 'şerefsiz' ilan ederek bize hakaretlerle saldırmıştır.

Ardından ise Başbakan terör örgütü ile masaya oturmadıklarını açıklamıştır. Terör örgütü elebaşısyla görüşme iddialarının kapatılamayacak bir noktaya geldiğini anlayan Erdoğan, hedef şaşırtmaya çalışmıştır. AKP'nin PKK ile birlikte adımladığı yolun sonunda Türk milletinin etnik kimlikler arasında ayrıştırılması, İmralı canisinin önce ev hapsi ardından serbest kalması, Kürtçenin eğitim dili olarak kullanılması yer almaktadır. Bunlar Türk milletine açıkça meydan okumadır. Başbakan Erdoğan miras yedi bir talancı gibidir"

ŞEREFSİZ SÖZCÜĞÜ YAKASINA YAPIŞTI

Başbakan Erdoğan'ın MHP'yi 'şerefsizlik'le suçlamasına sert çıkan Bahçeli, "Şerefsiz sözcüğünün kimin yakasına yapıştığı belli olmuştur" diyerek sözlerine şöyle devam etti;

"PKK ile aynı masaya yüz süren Başbakan Erdoğan, bize yönelik şerefsiz sözü bir kez daha havada kalmıştır. Ve şerefsiz sözcüğünün kimin yakasına yapıştığı bir kez daha gözler önüne serilmiştir.

PKK ile kurulan pazarlık masasında Başbakan Özel Temsilcisinin sözleri AKP'nin gerçek yüzünü göstermesi bakımından önemlidir. İmralı canisine Sayın ifadesini pervasızca kullanmıştır. Geçmişte Erdoğan'ın bebek katiline 'Sayın' diye hitap etmesi bir alışkanlık haline gelmiştir.

AKP terör kuryesi olup aracılık hizmetleri de vermiştir. Recep Tayyip Erdoğan ve partisi Türk milletini kandırmaktadır. Bunu kabul etmemiz ve sineye çekmemiz mümkün değildir"