BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
GÜNCEL

Kilis'te askeri konteyner bölgesinde yangın ve patlamalar

KİLİS-Gaziantep karayolunun 15'inci kilometresinde bulunan ve askeri personelin kaldığı belirtilen geçici konteyner bölgesinde bir yangın meydana geldi. Mühimmat patlamalarının da yaşandığı öğrenilen bölgeye halen itfaiyenin yaklaşamadığı bildirildi.

KİLİS-Gaziantep karayolunun 15'inci kilometresinde bulunan ve askeri personelin kaldığı belirtilen geçici konteyner bölgesinde bir yangın meydana geldi. Mühimmat patlamalarının da yaşandığı öğrenilen bölgeye halen itfaiyenin yaklaşamadığı bildirildi. Patlama seslerinin Kilis kent merkezine kadar geldiği ifade edildi. Kilis-Gaziantep karayolu saat 04:00'ten bu yana kapalı.

Yangın, kontrol altına alınmaya çalışılıyor

KİLİS'te, Fırat Kalkanı Harekatı'nda görevli askerlerin barındığı konteynerlerden oluşan geçici askeri birlikte, bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Patlamaların da yaşandığı yangın, kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

Kilis-Gaziantep karayolunun 15'inci klometresinde, Fırat Kalkanı'nda görevli askerlerin barındığı geçici askeri birlikte sabaha karşı bilinmeyen bir nedenle yangın başladı. Mühimmat patlamalarının da yaşandığı konteynerlerin bulunduğu birliğe çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Ekiplerin müdahale etttiği yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

Sitene Ekle
Etiketler