BIST 10.536
DOLAR 32,28
EURO 35,03
ALTIN 2.474,75
HABER /  DÜNYA

Kilisede erotik fotoğraflar çektiler

Bir fotoğrafçının birkaç modelle birlikte bir kilisenin içinde gizlice çektiği erotik fotoğraflar ortalığı ayağa kaldırdı.

Abone ol

Cornwall'deki Anglikan Kilisesi'ne bağlı psikoposluk bölgesi, buradaki bir kasabada bulunan kiliseye izinsiz girip erotik fotoğraflar çeken fotoğrafçı Andy Craddock hakkında yargı yoluna başvuruyor.

Kilise, Craddock'u 'dine küfretmekle' suçluyor. Craddock, kız arkadaşı ve birkaç modelle birlikte 13 yüzyıldan kalma kiliseyi, rahip Andrew Yates'in bilgisi olmadan erotik bir fotoğraf çekiminde mekan olarak kullanıp, fotoğrafları internet sitesinde yayınladı.

Fetişist ve erotik fotoğraflar çeken bir stüdyosu olan Craddock, fotoğrafları portfolyösüne eklemek istediğini söylüyor. Fotoğrafçı, "Hakkımda yasal işlem başlatıyorlar. Bunu anlamıyorum ve bu fotoğrafları rencide edici olarak görmüyorum, bunlar sanat" diye konuştu. Psikoposluk bölgesi sözcüsü Jeremy Downing ise yasal işlemlerin başlatılması için yargıya başvurulduğunu ve Kilise'nin böyle kutsal bir mekanın bu şekilde kullanılmasını esefle kınadığını açıkladı.