BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,97
ALTIN 2.325,70
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Kılıçdaroğlu'nu bakın kim karşıladı?

İstanbul'a gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu havalimanında Gürsel Tekin karşıladı...

Abone ol

Bir dizi program ve açılışa katılmak için bugün İstanbul'a gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu Atatürk Havalimanı VİP Salonu önünde çok sayıda partili tarafından davullarla karşılandı.

Bir gün önce görevinden istifa ettikten sonra İstanbul'a gelen ve havalimanı'nda destekçileri tarafından karşılanan eski Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin'in bugün Genel Başkanını karşılamaya gelmediği görüldü.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak, CHP Milletvekili Sinan Aygün'ün de aralarında bulunduğu bir grup partili ile Türk Hava Yolları'nın (THY) tarifeli seferiyle saat 12.10'da Ankara'dan İstanbul'a gelen Kılıçdaroğlu, Atatürk Havalimanı VIP Salonu'nda partililerce "İşte örgüt,işte Başbakan" sloganlarıyla karşılandı.

Kendisini VİP salonunda karşılayanlarla tokalaşan Kılıçdaroğlu, partililerin sevgi gösterileri arasında parti otobüsüne gitmekte zorlandı.

Gazetecilerin Gürsel Tekin'in istifası ile ilgili sorularını yanıtsız bırakan Kılıçdaroğlu VİP önünde bekleyen partililerin sloganlarıyla CHP'nin otobüsüne binerek Atatürk Havalimanı'ndan ayrıldı. CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Avcılar Belediyesi'nin düzenlediği bir dizi etkinliğe katılacağı öğrenildi.