BIST 10.046
DOLAR 32,31
EURO 34,68
ALTIN 2.407,47
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Kılıçdaroğlu'ndan skandal olacak açılış!

Veysel Eroğlu, Kılıçdaroğlu'nun açılışını yaptığı arıtma tesisinin daha önce Erdoğan tarafından açıldığını söyledi

Abone ol

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Gazipaşa Belediyesi atıksu arıtma tesisinin açılışını yapmasıyla ilgili, "Daha önce biz açmıştık burayı. Nasıl oluyor bu?" dedi.

PARASINI BEN VERDİM

Antalya'nın Gazipaşa ilçesini gezen Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay ve Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, kent merkezinde bir pastanede vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Gazipaşa'nın ünlü muzu ve çekirdeksiz narının ikram edildiği Atalay ve Eroğlu, halkın sorunlarını dinledi. Yerel bir gazetede CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Gazipaşa Belediyesi atıksu arıtma tesisinin açılışını yaptığını okuyan Veysel Eroğlu, bu tesisin daha önce Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıldığını söyledi. Eroğlu, gülerek, "Daha önce biz açmıştık burayı. Nasıl oluyor bu? Bunun parasını ben vermiştim. Çevre ve Orman Bakanıyken buraya çok büyük destek vermiştim. Teşekkür ederiz kendisine. Şimdi baraj bittiğinde açılışa geleceğiz. Buyursun gelsin, kendisini bekliyoruz" diye konuştu.

Eroğlu'nun sözlerine destek veren Atalay, yerel gazeteyi göstererek, "Burada yazıyor ya gözden kaçmamış. Gazipaşa Haber Gazetesi yazmış. Kendilerin tebrik ediyorum" diye konuştu.