BIST 9.525
DOLAR 32,52
EURO 34,77
ALTIN 2.492,69
HABER /  SEÇİM  /  YEREL SEÇİMLER 2019

Kılıçdaroğlu'ndan özeleştiri: Seçmeni kırdık kabahat bizde

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Referandum sürecinde seçmenimizi kırdık. Bunun kabahati bize ait. Kendi içimizde çözdük" diye konuştu.

Abone ol

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Habertürk TV'de "Kübra Par'la Açık ve Net" programında Kübra Par'ın gündeme ve seçime ilişkin sorularını yanıtladı. 

Referandum sürecindeki başarısızlığa değinen Kılıçdaroğlu şu ifadeleri kullandı;

Gerçekten de biz referandum sürecinde seçmenimizi kırdık. Bunun kabahati bize ait. Kendi içimizde çözdük, anlattık, neden, nasıl oldu diye. Çıkardığımız bütün adaylar kamuoyunun ilgisini çeken, sevilen, dürüst, bir şeyler yapmak isteyen, kenti kucaklayan, arkasında başarı hikâyesi olan adaylar. Bunların belediye başkanı olarak seçilmesi başlı başına güzel bir olay.

'Ekrem beyi çok iyi buluyorum'
Ekrem Bey'i çok iyi buluyorum. Zaten Ekrem Bey, başarılı bir belediye başkanlığı yaptı, kim ne derse desin. Beylikdüzü'nü bütün İstanbul'a tanıttı. Kültür merkezi, park, spor tesisleri, kreşini yaptı. Kenti sporla, yeşillikle tanıştırdı. Bütün anneleri kazandı. Yoksul mahalellere pozitif ayrımcılık yaptı. 'CHP'li belediyeler bize hizmet götürür mü?' önyargısını kırdı.