BIST 9.774
DOLAR 32,58
EURO 34,99
ALTIN 2.457,70
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Kılıçdaroğlu'ndan 20 dakikalık ziyaret sözünü tuttu

MALTEPE'de minibüste saldırıya uğrayan başörtülü kızı evinde ziyaret eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ziyaretin ardından bakın neler söyledi?

Abone ol

Minibüste saldırıya uğrayan kızı ziyaret edeceğini söyleyen Kılıçdaroğlu sözünü tuttu. Kılıçdaroğlu bugün saldırıya uğrayan genç kızı Bostancı'daki evinde ziyaret etti. 20 dakikalık ziyaretin ardından açıklama yapan Kılıçdaroğlu, "Kız çocuğumuza yapılan saldırıyı şiddetle kınıyoruz ve bir daha ülkemizde olmamasını arzu ediyoruz" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Maltepe'de bir minibüste saldırıya uğradığı belirtilen başörtülü genç kızı ziyaret etti.

Kılıçdaroğlu, kızın ailesiyle birlikte yaşadığı Bostancı'daki evde yaklaşık 20 dakika kaldı.

Kılıçdaroğlu çıkışta yaptığı açıklamada, "Aileye geçmiş olsun dileklerimi ilettim. Herkesin şunu çok iyi bilmesini isterim; hiçkimsenin kılığından, kıyafetinden, yaşam tarzından inancından kimliğinden ötürü ötekileşterilmesini istemeyiz. Herkes bu ülkede özgürce yaşayabilmeli, herkes bu ülkede huzur içinde yaşayabilmeli... Kız çocuğumuza yapılan saldırıyı şiddetle kınıyoruz ve bir daha ülkemizde olmamasını arzu ediyoruz" dedi.