BIST 9.722
DOLAR 32,58
EURO 34,99
ALTIN 2.420,94
HABER /  MEDYA

Hürriyet'in yayın yönetmeni değişiyor mu?

Kanal D'de İrfan Değirmenci'nin kovulmasının ardından Doğan Grubu ile ilgili farklı iddialar devam ediyor. Değirmenci'nin görevine son verilmesi sonrasında kulislerde genel yayın yönetmeni değişikliği konuşuluyor. Hürriyet Gazetesi'nin başına kim gelecek?

Abone ol

Kanal D sabah haberleri sunucusu İrfan Değirmenci'nin görevine son verilmesinin ardından Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmenliği koltuğunda da değişiklik olacağı konuşulmaya başlandı. 

Milli Gazete köşe yazarı Ahmet Yavuz, bugünkü köşe yazısında, Hürriyet Gazetesi'nin genel yayın yönetmeninin değişeceğini iddia etti. 

Ahmet Yavuz yazısında, 'İrfan Değirmenci ile bir dönem aynı kanalda çalıştıklarını, Değirmenci'nin o günlerde iftar programı yaptığını' anlattı. 

               

Milli Gazete yazarı Ankara kulislerinde konuşulan bir iddiayı gündeme getirdi. Yavuz, yayın yönetmeni Sedat Ergin'in yerine Fatih Çekirge'nin geleceğini iddia etti. 

Ahmet Yavuz yazısında, "28 Şubat’ın etkili kalemşorlarından Fatih Çekirge, şimdi “Evet” diyeceği için Türk basınının “Amiral gemisine kaptan” yapılıyor!" ifadesini kullandı.