BIST 9.479
DOLAR 32,60
EURO 34,79
ALTIN 2.503,93
HABER /  GÜNCEL

Kılıçdaroğlu'na zor sorular: Ne işin var orada? Utanmıyor musun?

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu skandal sözlerini savunurken, "Çünkü Meclis’in fonksiyonu büyük ölçüde bitmiştir” dedi. Hürriyet yazarı Ahmet Hakan Kılıçdaroğlu'na iki zor soru sordu...

Abone ol

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu skandal sözlerini savunmaya çalışırken hem Meclis'e hakaret etti hem de kendisine "utanmıyor musun?" sorusunun sorulmasına yol açtı.

Kılıçdaroğlu, kendini yakmaya kalkışan vatandaşa “Git kendini Saray’da yak” sözlerini savunurken, "Çünkü Meclis’in fonksiyonu büyük ölçüde bitmiştir” diyerek halen bir üyesi olduğu ve anamuhalefet koltuğunda oturmaya devam etti Meclis'e de kendisine de kendi milletvekillerine de hakaret etmiş oldu. 

NE İŞİN VAR O AZAMAN ORADA?: "Çünkü Meclis’in fonksiyonu büyük ölçüde bitmiştir” sözlerini hatırlatan Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, "İyi de madem Meclis’in fonksiyonu büyük ölçüde bitti, sizin ne işiniz var fonksiyonu büyük ölçüde biten o yerde?" diye sordu...

FONKSİYONU VARMIŞ GİBİ YAPMAYA UTANMIYOR MUSUN?: Ardından da can alıcı noktadan vurdu: "Kendini yakmaya kalkışan vatandaş size dönüp de... “Fonksiyonu biten yerde fonksiyonu varmış gibi davranmaya utanmıyor musunuz?” dese ne cevap vereceksiniz?