BIST 10.895
DOLAR 32,18
EURO 34,97
ALTIN 2.508,75
HABER /  POLİTİKA

Kılıçdaroğluna MHP esprisi

CHP'li ama partidaşından kahkaha attıran 'MHP esprisi'ne konu oldu.. Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan o espri bakın neydi.

Abone ol



ZÜBEYİR KINDIRA
İNTERNETHABER


ANKARA- O, aslıda en çok tanınan ve son günlerin en popüler ve beğenilen CHP'lisi. Ama grup başkanvekili Hakkı Süha Okay, "Senin MHP'de yolun açık" diye espri yaptı. Espri 'cuk' oturdu.

Sözün muhatabı Kemal Kılıçdaroğlu. MHP'nin bir grup yeni seçilen belediye başkanı ve partili TBMM'ye ziyarete gelmişlerdi. Şeref Kapısı önünde liderleri Devlet Bahçeli'yi bekliyorlardı. O sırada CHP'li Kılıçdaroğlu, Kemal Anadol ve Hakkı Süha Okay da kendi liderleri Deniz Baykal' ı karşılamak için Şeref Kapısına inmişlerdi.

Kapı önündeki merdivenlerde topluca anı fotografı çektiren MHP'liler, Kılıçdaroğlu'nu görünce yoğun bir ilgi gösterdiler. Kılıçdaroğlu'na "Sizi çok seviyor ve beğeniyoruz. Başarılı bir politikacısınız" diyen ve birlikte fotograf çektirmek için ricada bulunan MHP'lilerin bu ilgisi üzerine CHP Grup Başkanvekili Hakkı Süha Okay, espriyi yapıştırdı.

Okay, "Kemalciğim, belki CHP'de yolun kapalı olabilir ama MHP'de yolunun açık olduğu kesin olarak görülüyor" dedi. Adı, Baykal'ın yerine genel başkan ad ayı olarak konuşulan Kılıçdaroğlu, bu sözlere gülümseme ile yanıt verirken, kalabalık ziyaretçilerden ve diğer CHP'lilerden kahkaha ile karşılık buldu.

Kılıçdaroğlu, her zaman Baykal'a karşı bir liderlik peşinde olmadığını çok net olarak söylüyor. Ama Bahçeli'ye karşı bir yarış içinde olur mu onu bilmiyoruz. Ama MHP'lilerin de yoğun ilgisi; Kılıçdaroğlu'na tüm partilerin kucak açmaya hazır olduğunun göstergesi olarak yorumlandı.