BIST 10.173
DOLAR 32,31
EURO 35,00
ALTIN 2.451,41
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Kılıçdaroğlu'na Denizli'den de destek!

Denizli ve Amasya il teşkilatları, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na koşulsuz destek vereceklerini açıkladılar.

Abone ol

CHP Kurultayından önce Denizli ve Amasya il teşkilatları, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na koşulsuz destek vereceklerini açıkladılar.

CHP Denizli İl Başkanı Zafer Gönenç, gazetecilere yaptığı açıklamada, "2011 seçiminde halkın iktidarını gerçekleştirmeyi hedefleyen genel başkanımıza güvenimiz tamdır" dedi.

"Genel Başkanımızın kurultay konuşması, 2011 seçimlerinin manifestosunu oluşturacak, buradan alacağımız enerji ve coşku ile CHP örgütleri seçim çalışmalarına hız verecektir" diyen Gönenç, açıklamasında şunları kaydetti: "Genel başkanımız 2011 seçimlerinden yüksek bir başarıyla çıkıp halkın iktidarını gerçekleştirmeyi hedeflemektedir. Türkiye Cumhuriyeti'nin siyasi ve ekonomik bağımsızlığına, birliğine ve bütünlüğüne gönül vermiş tüm yurtseverlerin, devrimcilerin, emekçilerin ideallerinin gerçekleşmesi yolunda en büyük adımı atacağız. Bu yolda, 2011 seçiminde halkın iktidarını gerçekleştirmeyi hedefleyen genel başkanımıza güvenimiz tamdır. Kurultayda yapılacak Parti Meclisi seçiminde uygulanacak yöntem çok önemli değildir. Önemli olan 'büyük hedefimizi' gerçekleştirecek kadronun kurulmasıdır. Bu kadronun oluşumunda, partimiz seçime giderken liderinin, yakın çalışma kadrosunu oluşturmasında inisiyatif kullanması doğaldır." CHP Denizli örgütünün, il yönetimi, ilçe başkanları, kurultay delegeleri, partililer ile bir dizi görüşme ve değerlendirme yaparak oluşan görüş ve kararı parti kanallarına ilettiğini bildiren Gönenç, "Denizli CHP, Genel Başkanımıza koşulsuz destek verecektir" dedi.

CHP Amasya İl Başkanı Melih Derindere, düzenlediği basın toplantısında, Kurultayda Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceklerini bildirdi.

Listelerin nasıl hazırlanacağı konusunda tartışmaların sürdüğüne değinen Derindere, "Sayın Genel Başkanın tercihi hangisi olursa olsun Amasya il, ilçe ve kurultay delegeleri olarak destekleme kararı aldık" dedi