BIST 9.717
DOLAR 32,51
EURO 34,95
ALTIN 2.436,36
HABER /  GÜNCEL

Kılıçdaroğlu yürüyüşte dublör mü kullanıyor?

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ankara'dan İstanbul'a başlattığı 'Adalet Yürüyüşü'nde dublör kullanıp kullanmadığını merak edenlere, yürüyüşte bulunan CHP'li vekil Ali Şeker Twitter hesabından esprili bir cevap verdi.

Abone ol

CHP İstanbul Milletvekili Ali Şeker, Kemal Kılıçdaroğlu'nun 13. gününe giren adalet yürüyüşüyle ilgili esprili bir mesaj paylaştı. Kılıçdaroğlu'na çok benzeyen bir kişinin fotoğrafını paylaşan Şeker, "Kılıçdaroğlu yürüyüşte dublör mü kullanıyor?" diyerek Kılıçdaroğlu'nun gerçekten yolu yürüyüp yürümediğini merak edenlere gönderme yaptı.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun tutuklanmasına tepki olarak 13 gündür Ankara'dan İstanbul'daki Maltepe Cezaevi'ne yürüyor. Bu yürüyüşte kendisine milletvekilleri de eşlik ediyor. Kılıçdaroğlu'nun yanında yürüyenlerden biri de CHP İstanbul milletvekili doktor Ali Şeker.

"DUBLÖRÜ DE AYRICA YÜRÜYOR"

Şeker'in Twitter hesabından Kılıçdaroğlu ile ilgili paylaştığı esprili mesaj dikkat çekti. CHP'li vekil "250 kilometreden fazla yürüyen Kılıçdaroğlu dublör mü kullanıyor diyenler. Kılıçdaroğlu'nun dublörü de ayrıca yürüyor :)" diyerek Kılıçdaroğlu'nun bugüne kadar kat ettiği mesafeyi gerçekten yürüyüp yürümediğini sorgulayanlar için espriyle cevap verdi.