BIST 10.209
DOLAR 32,44
EURO 34,84
ALTIN 2.398,71
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Kılıçdaroğlu ne demek istedi?

Başbakan Erdoğan'ın 'CHP din eğitimine karşıdır' suçlamalarına cevap veriyordu. Ancak yaptığı bir kelime eksikliği yüzünden sanal aleme konu oldu!

Abone ol

İNTERNETHABER.COM- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Tandoğan Meydanı'nda yaptığı konuşmada dinleyicileri ikilemde bırakacak bir açıklama yaptı.

CHP Lideri, miting konuşmalarında zaman zaman yaptığı gaflarla sanal aleme konu olmuştu. Bu kez de kurduğu cümledeki 'kelime eksikliği' nedeniyle sosyal medyanın diline düşmeyi başardı. Kılıçdaroğlu'nun olay olan bu açıklamalarını dinleyenler ne demek istediğini pek anlayamadı.

Ankara Tandoğan meydanında halka seslenen Kılıçdaroğlu, hükümetin sunduğu kesintili eğitim teklifini eleştirdi.

CHP'nin din eğitimine karşı olduğu yönündeki suçlamalara cevap veren Kılıçdaroğlu, partisinin dine ve dindarlara karşı bakışını anlattı. CHP'nin dindar kesime saygılı olduğunu açıklamak isteyen CHP lideri, cümleyi yanlış kurunca ortaya tuhaf bir görüntü çıktı.

İşte Kılıçdaroğlu'nun dikkatlerden kaçmayan o sözleri;

"HER DİNDARIN BAŞIMIZIN ÜSTÜNDE YERİ YOK"

"CHP dine saygılı bir partidir. CHP dini inançları siyasette kullanmayan bir partidir. CHP her inanca saygılı bir partidir. CHP müminlere ve dindarlara saygıyı partidir. Her müminin her dindarın başımızın üstünde yeri yok. CHP'nin karşı çıktığı kindarlar ve münafıklardır. Kindarlara ve münafıklara CHP çatısı altında yer yoktur. Kindar insan mümin olamaz."

İŞTE O ANLAR