BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  DÜNYA

Kılıçdaroğlu ile sohbetimiz...

CHP’den İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday olması beklenen Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptı...

Abone ol

CHP’den İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday olması beklenen Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşmeye ilişkin, “Bu sohbetin ülkemize son derece hayırlı olacağına, ülkemizde bütün yüzlerin güleceğine inanıyorum. Bu sohbetimiz yüzde yüz yurttaşlarımızı kucaklama sohbetidir” dedi.
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşmenin ardından İstanbul’a gelen Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde bugün ziyaretçilerine kapılarını açan 8’incisi düzenlenen Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’nı ziyaret etti. Kitap fuarını gezen Sarıgül, burada basın mensuplarının sorularını da yanıtladı. Sarıgül, “Fuarın bu kadar kalabalık olması, fuarda özelikle gençlerin yoğun olması beni son derece umutlandırdı. Çünkü bilimin yolundan gitmek lazım. Bilim son derece önemli. Bilimin yolundan gitmezsek hayat bize çok fazla mutlu olmaz. Burada ne bir eksik var ne bir fazla var” dedi.

KILIÇDAROĞLU GÖRÜŞMESİ
Mustafa Sarıgül, CHP lideri Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşmeye ilişkin sorulan sorular üzerine de şunları söyledi;
“Bu sabah Ankara’da bütün ülkemiz için bütün ulusumuz için son derece hayırlı bir gündü. Bu sabah Ankara’da yurttaşlarımızı mutlu edecek son derece önemli bir sohbet gerçekleştirdik. Bu sohbetin ülkemize son derece hayırlı olacağına, ülkemizde bütün yüzlerin güleceğine inanıyorum. Bu sohbetimiz yüzde yüz yurttaşlarımızı kucaklama sohbetidir. Bütün yurttaşlarımızı mutlu edecek çok güzel ve hayırlı konular konuşuldu. Önümüzdeki günlerde yurttaşlarımızın hemen hemen hiçbir siyasi parti farkı gözetmeden hepsinin mutlu olacağı barış adına özgürlükler adına önemli adımlar atıldı.”
(İHA)