BIST 10.285
DOLAR 32,27
EURO 34,82
ALTIN 2.410,16
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Kılıçdaroğlu gençlere böyle seslendi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Kartal'da meydan açılışı yaptı

Abone ol

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kartal'da Kartallı Kazım Meydanı ve Anıtı'nın açılışını yaptı. Kılıçdaroğlu burada yaptığı konuşmada, özgür ve bağımsız bir Türkiye için mücadele ettiklerini söyledi.

meydan-acilisi1.20120121172505.jpg

Kartallı Kazım Meydanı ve Anıtı'nın açılış törenine katılan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu burada yaptığı konuşmada halkın desteğini alan herkesin başarılı olabileceğini belirtti.

Özgür ve bağımsız bir Türkiye için çalıştıklarını anlatan Kılıçdaroğlu, "Biz demokrasi diyoruz aydınlanma kadın erkek eşitliği diyoruz sağlıklı bir adalete ihtiyaç duyuyoruz çocuklarımızın geleceğinden emin değiliz. Özgür ve bağımsız bir Türkiye mücadelesidir bizim mücadelemiz. Slogan atmak yetmez. Buradan bütün Türkiye'deki gençlere sesleniyorum.

Özgür ve bağımsız bir gelecek istiyorsanız gelin özgürlüğü güzel Türkiye'ye beraber yürüyelim. Yeniden güzel Türkiye'yi kendi emeğimizle yeniden yaratalım. Bu meydanı açan herkese teşekkür ediyorum Daha güzel bir Kartal için el ele gönül gönüle vereceğiz. Biz birleşirsek hiç kimse bizi bölemez." ifadelerini kullandı.