BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Kılıçdaroğlu Erdoğan'a saydırdı!

İl başkanları toplantısında konuşan Kemal Kılıçdaroğlu Gezi eylemleri hakkında konuştu ve Başbakan Erdoğan'a yine sert sözlerle yüklendi

Abone ol

İNTERNETHABER.COM/ Gezi Parkı için 4 kişinin yaşamını yitirdiğini ve Gezi Parkı'nun evrensel bir park haline geldiğini söyleyen Kılıçdaroğlu Erdoğan'a değişim tavsiyesinde bulundu.

Sorunun Erdoğan'ın dünyayı iyi yorumlamaması olduğunu söyleyen Kılıçdaroğlu, ''Sayın Erdoğan boşuna çırpınıyorsun değiştireceksen kafanı değiştir biraz demokrat ol halkını anlaya çalış uygar Başbakan olarak davran. Demokrasiden halkın demokratik taleplerinden korkma. Korkularının esiri olmuş bir kişiye makulu anlatmak zordur.'' dedi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu il başkanları toplantısında konuştu.

İşte Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından satır başları;

Haçlı seferlerinden beri İstanbul hiç böyle yağmalanmadı. Başbakan değişmem diyor. Sayın Başbakan dünya değişti Türkiye değişti asıl sorunumuz senin değişmemen dünyayı iyi yorumlamamandır.

ERDOĞAN KAFANI DEĞİŞTİR

Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Kimse 1900'lerin karşısındaki çoğunlukçu anlayışını dayatamayacak. Sayın Erdoğan boşuna çırpınıyorsun değiştireceksen kafanı değiştir biraz demokrat ol halkını anlaya çalış uygar Başbakan olarak davran. Demokrasiden halkın demokratik taleplerinden korkma. Korkularının esiri olmuş bir kişiye makulu anlatmak zordur.

GEZİ ARTIK EVRENSEL BİR PARK

Gezi Parkına ilişkin son söyledikleri nasıl cehalette karşı karşıya olduğumuzu gösteriyor. Plebilist yapalım diyor. Sayın Başbakan'ın etrafından bir sürü hukukçu var. Erdoğan yargı kararını ortadan kaldırma arayışında. Gezi Parkı için 4 kişi hayatını kaybetti. Gezi evrensel park haline geldi. İnsanda biraz ahlak insanda biraz vicdan olur. Türkiye'nin tepeden inmeci, tehditkar, inkarcı, bölücü her şeyin iyisini ben bilirim diyen siyasetten kurtulması lazım.