BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Kılıçdaroğlu 'Çılgın Proje'yi izlemedi!

Başbakan'ın açıklaması sırasında Atatürk Havalimanı'nda bekleyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'Çılgın Proje' açıklamasını izlemedi.

Abone ol

Helikopterle Edirne mitingine gitmek üzere Atatürk Havalimanı VIP Salonu'nda bekleyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Erdoğan'ın 'Çılgın Proje' açıklamasını izlemedi.

Erdoğan açıklama yaparken Kılıçdaroğlu'nun bulunduğu salondaki televizyonların kapalı olduğu diğer salondakilerin ise açık olduğu gözlendi.

Kılıçdaroğlu saat 12.00'de Edirne'ye gitmek üzere Ankara'dan İstanbul'a geldi. Helikopterin 12.00'deki kalkış saati için VIP'in iki salonunda birisinde parti yöneticileri ve Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen ile beklemeye başladı. Bu esnada televizyonlar da Başbakan Erdoğan'ın merak edilen 'çılgın' projesini vermek için canlı yayına geçti. Ancak Kılıçdaroğlu'nun oturduğu salondaki televizyonların CHP'lilerce kapatıldığı ileri sürüldü. Diğer salondakilerin ise açık olduğu gözlendi.

"DUYMADIM NEYMİŞ?"

Belediye Başkanı Erzen, CHP liderini uğurladıktan sonra gazetecilerin soruları üzerine, proje açıklanırken televizyonların kapattırıldığı sorularına "Duymadım. Projeyi ben de merak ediyorum. Neymiş. Daha izlemedim. Hiç farkında değiliz" karşılığını verdi.