BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Kılıçdaroğlu bu sözleri söyledi mi?

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Kılıçdaroğlu ve CHPli vekillerle ilgili öyle bir iddia ortaya attı ki herkes şaşırdı.

Abone ol

İNTERNETHABER- Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Kılıçdaroğlu ve CHPli vekillerle ilgili öyle bir iddia ortaya attı ki herkes şaşırdı. Gökçek Twitter'dan Kılıçdaroğlu'nun yanında bulunan vekillere ve il başkanlarına "CHPli belediyeler başımıza dert oldu" dediğini yazdı. Şimdi bu iddialara CHP'den gelecek cevap bekliyor.

Melih Gökçek'in Twitter'dan anlattığına göre, 25 Ocak tarihinde Kemal Kılıçdaroğlu, Kemal Anadol, Hurşit Güneş, Muharrem İnce ve CHP Kocaeli İl Başkanı'nın beraber olduğu bir ortamda Kılıçdaroğlu şu ifadeleri kullanmış:

"CHPli belediyeler başımıza dert oldu. Biz hep belediyelerin çalışmamalarından kaybediyoruz. Bak şu AKPlilere. Onlarda çalışmalarında kazanıyorlar. Onun için de belediye seçimlerini üst üste alıyorlar. İşte Kocaeli, işte Ankara."

Gökçek'in iddiasına göre tam o sırada yanlarında olan birini farkeden Kılıçdaroğlu konuşmasını orada kesiyor. Twitter'da bu iddialarda bulunan Melih Gökçek ardından da takipçilerine şöyle yazdı:

"İşte bomba gibi bir itiraf. Ben CHPli belediyelerin beceriksiz olduğunu söylediğimde itiraz ederlerdi. Şimdi Kılıçdaroğlu kendi itiraf ediyor. Bu konuda şahidim var. Ben hayatta böyle bir konuda uydurma haber yapmam. Bakalım toplantıda bulunanlar nasıl bir yorum yapacaklar"

GÖKÇEK MUHBİR Mİ TUTMUŞ?

Melih Gökçek'in bu iddialarına CHPli Kemal Anadol'dan cevap geldi. İNTERNETHABER'e konuşan Anadol Gökçek'in iddialarını yalanlarken medyaya ve siyasetçilere de çattı. İşte Anadol'un Gökçek'e cevabı:

"Kemal Kılıçdaroğlu'yla hep biraraya geliriz. Ben böyle bir şey duymadım, bilmiyorum. Her şey birbirine karıştı, medya, siyaset bu noktaya geldi. Sağlıklı bir demokrasi değil. Gökçek oraya muhbir mi sokmuş? Medya bunlara prim verdikçe bunlarda sızıntı haber topluyorlar, kamera mı koymuş, nerden biliyor? İşi gücü bıraktık memlekette, biz bunlarla uğraşıyoruz. Adımın böyle bir olayda geçmesinden de üzüntü duyuyorum."