BIST 10.267
DOLAR 32,27
EURO 34,76
ALTIN 2.407,07
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Kılıçdaroğlu az kalsın eziliyordu

Kılıçdaroğlu seçim otobüsüne giderken izdiham nedeniyle ezilme tehlikesi geçirdi.

Abone ol

CHP İstanbul İl Başkanlığı’nın yeni binasının açılışı için İstanbul’a gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu yüzlerce partili coşkulu bir şekilde karşıladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Türk Hava Yolları’na (THY) ait bir uçakla saat 12.00’de Ankara’dan İstanbul’a geldi. Kılıçdaroğlu’nu karşılamak için yüzlerce kişi Atatürk Havalimanı’na akın etti. VIP çıkışında Kılıçdaroğlu ve beraberindeki heyet ilgiden dolayı zor anlar yaşadı. Polis eşliğinde VIP Salonu önünde bekleyen otobüse binen Kılıçdaroğlu ve CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül halkı selamladı.

Havalimanı'ndan E-5 yolunu kullanarak yola çıkan CHP konvoyu partililerin yoğun ilgisi nedeniyle çok ağır ilerledi, bunun üzerine trafikte kalan sürücüler tepki gösterdi.

İZDİHAM TEHLİKESİ GEÇİRDİ

CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül ile çok sayıda vatandaş tarafından Atatürk Havalimanı VİP Salonu önünde karşılandı. Kılıçdaroğlu seçim otobüsüne giderken izdiham nedeniyle ezilme tehlikesi geçirdi. 

TRAFİKTE SON DURUM

Trafik kontrol merkezi yetkililerinden alına bilgiye göre E-5 karayolunda Küçükçekmece’den Merter’e uzanan bir yoğunluk mevcut.

CHP konvoyu Merter’de partililer tarafından durduruldu. Yaklaşık 14:10’da Şirinevler’den geçen konvoy şu an Ömür durağında. CHP konvoyu polis eşliğinde ilerliyor.

Okmeydanı – Kağıthane dönüşümü, Haliç çıkışı, Perpa-Okmeydanı, Perpa-Haliç çıkışı, Levent Sanayi Mahallesi, Gültepe-Seyrantepe istikametleri trafik yoğun durumda.