BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Kertenkele 9. bölüm Zehra'yi kim kurtaracak?

Kertenkele 9. bölümle yine çok heyecanlı. Kertenkele Zehra2yı kimin kaçırdığını öğrenecek mi? Kertenkele Zehra'yı kurtarmak için Kara Faruk maskesiyle Deli Kenan'ın mekânına gider.

Abone ol

Kertenkele 9. bölümle yine çok heyecanlı. Kertenkele Zehra2yı kimin kaçırdığını öğrenecek mi? Kertenkele Zehra'yı kurtarmak için Kara Faruk maskesiyle Deli Kenan'ın mekânına gider. 

Deli Kenan, Kara Faruk'u yakalamak amacıyla Zehra'yı kaçırmıştır. Kertenkele, Zehra'yı kimin kaçırdığını öğrenmeye çalışırken Komiser Ünsal Zehra'nın kaçırıldığını öğrenip hemen harekete geçer.

kertenkele-1.20141219123030.jpg

Herkes Ekrem Bey bu haberi duyup üzülmesin diye dikkatli davranmaktadır. Kertenkele Zehra'yı kurtarmak için Kara Faruk maskesiyle Deli Kenan'ın mekânına gider. 

kertenkele-3.20141219123047.jpg

Olaylar Kertenkele'nin beklemediği şekilde gelişecektir. Kertenkele için asıl sürpriz ise kız kardeşi ile ilgili aldığı beklenmedik bir haberdir. Kertenkele yıllar sonra kız kardeşine kavuşabilecek midir?

kertenkele.20141219123103.jpg

KERTENKELE'DE 8. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kertenkele 8. bölümü ile yine çok heyecanlı Kertenkele taployu Hale ile barışmak için oan yolluyor. Böylece Ünsal evden uzaklaşmış oluyor. Komiser Ünsal, çalınan ve ardından esrarengiz bir şekilde malikâneye gönderilen tablonun sırrını çözmeye çalışmaktadır.


kertenkele-1.jpg

Kertenkele, tabloyu malikâneye Ünsal'ın adıyla göndererek Hale'nin evine dönmesini sağlamış böylece Ünsal'ı bir süre için de olsa malikâneden uzaklaştırmayı başarmıştır.

kertenkele-2.20141212125031.jpg

Mekânından tablonun çalınmasıyla deliye dönen Kenan ise tabloyu Kara Faruk adında neredeyse süper kahraman özelliğinde bir adamın aldığını öğrenir. 

kertenkele-3.20141212125045.jpg

Tabloyu malikâneye kimin gönderdiğini araştıran Ünsal da Kara Faruk'tan haberdar olur. Ünsal'ın Kara Faruk'un aslında Kertenkele olduğunu anlaması uzun sürmeyecektir. Artık hem Deli Kenan hem de Ünsal, Kara Faruk'un peşindedir. 

kertenkele.20141212125057.jpg

Kertenkele ise Kara Faruk olarak tablonun yerini öğrenirken arkasında bir işaret bırakmıştır. Bu işaret Zehra'nın ismidir. Kenan, Kara Faruk'u yakalamak için Zehra'yı yem olarak kullanacaktır.

KERTENKELE İFTİRAYA UĞRUYOR

Kertenkele son bölüm yine çok heyecanlı. Kertenkele ona silah çeken Kenan'ın elinde kurtulabilecek mi. Ekrem'in yapacağı süprizden Zehra etkilenecek mi? Deli Kenan, intikam almak için mahalleye gelip Ziya Hoca'nın karşısına çıkar. Kertenkele'nin iftiraya uğradığının anlaşılması üzerine gönlünü almaya çalışan Zehra da oradadır.

kertenkele-2.20141205151948.jpg

Kertenkele, mahallelinin gözleri önünde Kenan'dan nasıl kurtulacaktır? Ekrem ise Ziya Hoca'ya büyük bir haksızlık yaptıklarını düşünerek suçluluk duyduğu için malikânedekilerin Kertenkele'den özür dilemesini istemektedir. Yaşanan olaylar sonrası Zehra'ya bir sürpriz yapmak isteyen Ekrem, Zehra ve Hale'nin annelerinin yaptığı bir resmin peşine düşecektir.

kertenkele-3.20141205152003.jpg

Bunun için bir müzayedeye katılan Ekrem, resme sahip olmak için Kenan'la mücadeleye girişecektir. Ekrem sonunda tabloyu alıp malikâneye getirse de Kenan, malikâneden tabloyu çaldırtır. Uzun süredir malikânede kalan Hale eve dönmek için tablonun bulunmasını şart koşar. Ünsal, Hale'yi eve döndürmek için tablonun peşine düşer. 

kertenkele1.jpg

Ancak Kertenkele de Zehra için tablonun peşindedir. Deli Kenan'ın kale gibi korunan binasında saklı tutulan tabloyu alan Ünsal mı yoksa Kertenkele mi olacaktır?

 KERTENKELE'DE NELER OLDU

Kertenkele, Çağatay'ın tuttuğu kadının malikâneye gelip herkesin içinde kendisine iftira atmasından sonra oldukça zor duruma düşer. Malikânedeki hemen herkes Ziya Hoca'nın imam nikâhlı bir karısı olduğuna inanmıştır.

kertenkele-2.jpg

Büyük bir oyunun içinde olduğunu anlayan Kertenkele, masumiyetini herkese ama özellikle de Zehra'ya kanıtlamak için elinden geleni yapacaktır.

kertenkele-4.jpg

Zehra ise büyük bir hayal kırıklığı yaşıyor olsa da içten içe Kertenkele'nin evli olmadığına kendini inandırmak ister. Diğer yandan; denizde bulunan ve Kertenkele'ye ait olduğu sanılan cesedin cenaze namazı kılınacaktır. Bu cenaze namazını kıldırmak da Kertenkele'ye düşecektir.

kertenkele-3.jpg

Ünsal ise Hale'nin ısrarıyla, Zehra'yı ve malikânedeki herkesi kandırdığını düşündüğü Ziya Hoca'nın peşindedir. Kendisine oynanan oyunun arkasında kimin olduğunu öğrenmeye çalışan Kertenkele, masum olduğunu Zehra'ya ve Ekrem Bey'e kanıtlayabilecek midir?

kertenkele-2.20141128160009.jpg